Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:393438
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.03.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvijas Republikas pilsone……….., dzimusi 1941.gada 25.martā Liepājā, personas kods … -…., dzīv. Rīgā, …. ielā …, dz. …, kuru uz ģenerālpilnvaras Nr. 2395 pamata pārstāv Latvijas Republikas pilsonis ………., dzimis 1931.gada 5.martā Rīgā, personas kods …… turpmāk saukts PĀRDEVĒJS no vienas puses, un
Latvijas Republikas pilsone……….., dzimusi 1949.gada 16.februārī Rīgā, personas kods………, dzīv. Rīgā, …… ielā … dz. …, turpmāk saukta PIRCĒJA, no otras puses, būdami rīcībspējīgi, labi apzinādamies savas darbības juridisko nozīmi un sekas, kā arī neviena nepiespiesti, noslēdza šo līgumu par sekojošo ne vien priekš sevis, bet arī priekš saviem mantiniekiem un tiesību tālāk ieguvējiem:
1. Līguma priekšmets.
1.1. PĀRDEVĒJS ir pārdevis un PIRCĒJA ir nopirkusi PĀRDEVĒJAM piederošo nekustamo īpašumu - dzīvokli Nr. 56 (piecdesmit seši) Rīgas pilsētā, Martas ielā 28, ar kadastra reģistra numuru ……………un kopējo platību 56.00 kv.m,, īpašums tiek pārdots līdz ar visām tiesībām, pienākumiem un piederumiem, un dokumentiem, kas uz šo īpašumu attiecas, turpmāk tekstā - ĪPAŠUMS.
1.2. PĀRDEVĒJA tiesības uz nekustamo īpašumu ir nostiprinātas Rīgas pilsētas Valsts zemes dienestā, pamatojoties uz Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas 2001.gada 05.decembra lēmumu Nr.5212.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация