Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:400331
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

No rezultātiem var pārliecināties, ka pie mazas temperatūru starpības dominē kondukcija, taču, palielinoties temperatūru starpībām, strauji pieaug siltuma starojuma ietekme, kas arī ir sagaidāms, jo siltuma starojuma jauda ir proporcionāla temperatūras ceturtajai pakāpei. Konvekcijas ieguldījums kopējā jaudā ir mazāks – tas nepārsniedz 20% un izteiktāks ir pie vidēji lielām (100-300K) temperatūru starpībām.
Uzdevums Fluent ir labi definēts – var redzēt, ka, mainot režģi, izmaiņa rezultātos ir minimāla, kā arī, salīdzinot ar analītiskajām jaudām, datos ir laba sakritība. Tomēr ir samērā lielas atšķirības ar eksperimentālajiem rezultātiem, kas mudina domāt, ka eksperimentālās iekārtas parametri (emisijas koeficients, temperatūras) neatbilst modelēšanā izmantotajiem.
Jāņem vērā, ka eksperimentā izmantotajai iekārtai noteikti bija siltuma apmaiņa ar apkārtējo vidi, kas varēja radīt nehomogēnu temperatūru sadalījumu uz cilindru virsmām tāpēc ar termopāri noteiktā temperatūru starpība varētu arī neatbilst patiesajai, To būtu iespējams koriģēt, izmantojot vairākus termopārus, temperatūras starpības mērīšanai.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация