Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:587110
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.08.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi:
Veicot, laboratorijas darbu izdevās noteikt bēruma blīvumu grantij un smiltīm. Var secināt, ka tas ir noteikts pareizi, jo smiltīm tas ir mazāks nekā grantij. Tas saskan ar teoriju.
Tika noteikts arī minerālo materiālu granulometriskais sastāvs. Veicot darbu radās neprecizitātes, tas ir izskaidrojams ar to, ka svēršana nenotika precīzi, jo svari nebija nostiprināti, tādēļ radās kļūda. Tāpat no katras sieta frakcijas nebija nosvērta pilnīgi visa materiāla masa, jo kaut kas tāpat paliek sietā. Lai uzlabotu darba precizitāti, nākošreiz jāsver precīzāk un jāmēģina dabūt ārā pilnīgi viss sastāvs no sietiem. Tāpat materiāla kratīšana ar visiem sietiem jāveic vienmērīgi. Pēc teorijas līknēm jābūt proporcionālām, savukārt veicot laboratorijas darbu, tā nesanāk. Tas ir izskaidrojams ar to, ka materiāli nav viendabīgi, līdz ar to vienmēr būs kāda nobīde no ideālās līknes.
Tika noteikta arī šķembu drupināmība, pēc kuras noteica, škembu stiprības marku un spiedes stiprību. Šajā metodē arī radās nobīde, jo materiāla iesvērtā masa (1kg), nesakrita ar noteikto materiāla masu summu, tomēr starpība nav liela. Tas izskaidrojams ar neprecizitāti svēršanā, lai uzlabotu precizitāti, jāzsver precīzak vai arī vairākas reizes un jāizskaitļo vidējais lielums.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация