Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:728286
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.10.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1.LĪGUMA PRIEKŠMETS
1.1. Pasūtītājs pasūta, bet Pārvadātājs apņemas Pasūtītāja interesēs izpildīt darbu kompleksu, kas saistīts ar Pasūtītāja kravu (turpmāk sauktas Kravas) starptautisko un/vai vietējo autotransporta pārvadāšanu, saskaņā ar Pušu saskaņotu kravu pārvadājuma pasūtījumu.
1.1.1. Pasūtītāja Kravu nomenklatūra, daudzums un citi parametri tiek noteikti Pasūtītāja transporta pasūtījumā, kas tiek iesniegts Pārvadātājam konkrēta Kravas partijas transportēšanai.
1.1.2. Pasūtītājs var arī nebūt pārvadājamās kravas īpašnieks vai valdītājs, bet var rīkoties trešās personas uzdevumā, kā ekspeditors.
1.2. Pārvadātājs veic Kravu pārvadājumus ar savu un/vai piesaistīto autotransportu, kā arī ar savu un/vai piesaistītu apkalpojošo personālu.
1.3. Pārvadājumu maršruti, piegādes punkti, transportēšanas termiņi un citi pārvadājuma noteikumi katrā atsevišķā gadījumā tiek noteikti ar Pušu saskaņotiem pasūtījumiem (turpmāk tekstā “transporta pasūtījums”), kas ir šā Līguma neatņemama sastāvdaļa. Transporta pasūtījums Puses var saskaņot un parakstīt gan klātienē, gan elektroniskā veidā (izmantojot faksu vai e-pastu). Elektroniskā veidā saskaņotus Transporta pasūtījumus Puses apņemas uzskatīt sev par saistošiem, ja tie saskaņoti šajā līgumā noteiktajā kārtībā.
1.4. Kravu pieņemšana iekraušanas vietā un nodošana kravas saņēmējam tiek noformēta LR normatīvajos aktos un/vai konvencijā “Par starptautisko kravu pārvadājuma līgumu” (CMR) noteiktajā kārtībā, izdarot atzīmes kravas transportēšanas dokumentos (Pavadzīmēs, CMR pavadzīmēs u.c.).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация