Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:360839
 
Оценка:
Опубликованно: 20.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Uzdevums    3
  Pārskats par basketbola klubiem    4
  Pārskata veidošana par klientiem    5
  Pārskats par turnīriem    6
  Pārskata veidošana par turnīriem    7
  Secinājumi    8
Фрагмент работы

Secinājumi
Tika izstrādāts trešais praktiskais darbs, kura uzdevums bija izveidot pārskatu. Izveidoju divus pārskatus-par basketbolu klubiem un turnīriem. Pārskats par basketbola klubiem sanāca daudz labāks, jo tajā bija iespējams ievietot datus, kuri bija daudz labāki un atbilstošāki pārskatam, un ar kuriem varēja īstenot plašāku funkciju un formatēšanas iespēju klāstu, kā rezultātā pārskats sanāca daudz piemērotāks.
Pārskatā par basketbolu klubiem es gribēju ieraudzīt visu informāciju par spēlētājiem un naudas summām, kuras apgrozās klubā, kā arī vēlējos informāciju sagrupēt tā, lai pārskats būtu vizuāli pievilcīgāks. Tā kā šī ideja tika veiksmīgi realizēta nolēmu papildināt pārskatu ar papildus informāciju, pievienojot informāciju par kluba prezidentu. Otrajam pārskatam arī tāpat kā pirmajā izvēlējos darboties ar 3 tabulām, jo tieši šim tabulām savā starpā bija kaut kāda saite un līdz ar to pārskatu varēja uztaisīt daudz labāku un lielāku informācijas klāstu, nekā taisot pārskatu par vienu vai divām tabulām.
Kopumā darbs nebija sarežģīts. Visvairāk laika tika patērēts pie pārskatu veidošanas metodes izvēles – ļoti grūti bija izvēlēties programmu ar kuru veidot pārskatu, taču beigās nolēmu izmantot MS ACCESS, jo ar šo programmu bija vieglāk veidot pārskatus, kā arī šī programma bija vieglāk saprotama. Pārskatus veidoju izmantojot gan automātiskos rīkus, gan manuālo pieeju. Vairāk tika pielietoti automātiskie rīki. Darba izstrādes procesā pārskats par basketbola klubiem tika mazliet pielabots, jo biju veidojot grupēšanu un norādot tās iestatījumus. Kļūdas tika novērstas un iegūtais rezultāts apmierināja.
Darbs tika izstrādāts, lai iegūtu gan teorētiskas, gan praktiskas iemaņas pārskatu veidošanā esošai datu bāzei. Pārskati tikai veidoti tieši par šīm tabulām, jo konkrētās tabulas saturēja informāciju, kuru, manuprāt, bija vērts apkopot vienkopus viegli pārskatāmā veidā. Visam darbības procesam bija konkrēts mērķis.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация