Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:800724
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Aizsardzība
Valsts pilnībā nespēj aizsargāt visus savus iedzīvotājus, tā to var izdarīt tikai daļēji. Piemēram, ja kāds tiek nogalināts, valsts nav pildījusi savu aizsardzības funkciju. Liekas muļķīgi, bet šādā gadījumā būtu nepieciešams visās Latvijas vietās izmantot novērošnas kameras, lai varētu pēc iespējas ātrāk glābt/ aizsagāt cilvēkus, bet, tas visiem traucētu dzīvot, ja zinātu, ka ik uz soļa tiktu novēroti – cilvēki paliktu bailīgi un galu galā izvēlētos aizbraut no valsts, jo uzskatītu, ka valsts „lien" viņu privātajā dzīvē. Savukārt, ja kādam kaut kas tiek nodarīts, var raktīt pieteikumu uz valsti, ka tā nav pildījusi aizsardzības funkciju, līdz ar to valsts piedzen finansiālus līdzekļus no vainīgā, bet, ja tas nav iespējams, tad pati valsts sedz visu nepieciešamo (operāciju, ārstus utt.)
Latvijas valdība ir aizņemta ar to, lai varētu izdomāt, kā pēc iespējas vairāk ielikt naudu savās kabatās, līdz ar to cilvēku aizsardzība tiek pamesta novārtā.
Manuprāt, ikvienam pašam ir jārūpējas par savu rošību, bet tajā pat laikā – šajā aikā tas ir grūti izarāms, jo „badā mērdētā” tauta ir gatava darīt pilnībā visu – zagt, durt, nogalināt, laupīt utt., lai tikai varētu kaut kā iztikt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация