Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:566493
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Kopsavilkums.
Katrs bērns pirmsskolas izglītības iestādē ir ar savu “Es” un katrs solis bērna attīstībā ir ļoti nozīmīgs. Pie tādas atziņas nonācu, veicot aktīvo mācību un audzināšanas praksi pirmsskolas izglītības iestādē.
Mūsdienu skolotājam ir jābūt radošam un jāatbilst tagadējam laikam un iespējām. Dažas nodarbības novadīju, tā kā man ieteica grupiņas audzinātāja (pedagogs ar 42 gadu pieredzi) un salīdzināju ar savām novadītajām nodarbībām, kurās darīju, tā kā man šķita pareizi, ļāvu bērniem būt radošākiem, pašiem izdomāt, kā to paveikt. Bērniem patīk radošās nodarbības to varēja ļoti redzēt, jo bērnu uzvedība bija savādāka. Bērni bija vairāk ieinteresēti paveicamajā uzdevumā. Bērni radošajās nodarbībās bija aktīvāki, lielāks prieks bija bērnu acīs, jo neviens nezināja, kāds būs rezultāts.
Protams bija arī uzdevumi, kur ir kāds konkrēts mērķis bet mazliet “izpušķojot” šo uzdevumu var panākt, ka bērnam šis uzdevums šķiet ļoti aizraujošs.
Savā prakses laikā un arī darbā izvēlējos daudzveidīgas metodes un paņēmienus, lai bērnus ieinteresētu un motivētu darboties. Novērojumu un pastaigu laikā izmantoju vārdiskās metodes: pārrunas par dabu, kas palīdz bērnam veidot estētisku attieksmi pret dabu, rodas dziļāka izpratne par likumsakarībām dabā. Precizē un sistematizē bērna pieredzi, audzina pozitīvu attieksmi pret dabu, māca mērķtiecīgi un loģiski domāt un spriest. Izmantoju arī praktiskās metodes: rotaļas dabā. Tās veicina atmiņas, uzmanības attīstību, aktivizē domāšanu, aktivizē un bagātina vārdu krājumu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация