Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:383803
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    5
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    6
2.  A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorijas    7
2.1.  Vispārējie noteikumi    7
2.2.  Laboratorijas vispārējie uzdevumi    8
2.3.  Darbinieku vispārējā konfidencialitāte    8
3.  Izejvielas    9
3.1.  Graudu kontrolējamie radītāji    9
4.  Gatava produkcija    14
4.1.  Milti    14
4.2.  Miltu maisījumi    15
4.3.  Miltu kontrolējamie radītāji    16
5.  Glabāšanas noteikumi    21
5.1.  Fasētām pārtikas izejvielām    21
5.2.  Fasētai produkcijai    22
  Izmantotā literatūra    24
  Pielikums    25
Фрагмент работы

2. A/S „DOBELES DZIRNAVNIEKS” LABORATORIJAS
2.1. Vispārējie noteikumi
Ražošanas laboratorija ir pastāvīga rūpnīcas daļa. Firmas A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorija ir testēšanas laboratorija, kuras darbības mērķis ir ar savu darbu nodrošināt rūpnīcā atbilstošas produkcijas – putru, miltu un miltu maisījumu ražošanu atbilstoši NTD - normatīva tehniskā dokumentācija.
Laboratorijas galvenais mērķis ir veikt kontroli par tehnoloģisko procesu, kontrolēt izejvielu un gatavās produkcijas kvalitāti.
Laboratorijas galvenie uzdevumi:
• Kontrole pa tehnoloģisko instrukciju ievērošanu visās ražošanas stadijās.
• Kontrole par gatavās produkcijas atbilstību standartiem un tehniskajiem noteikumiem.
• Kontrole par izejvielu, ko saņem rūpnīca, kvalitāti.
• Kontrole par instrukciju ievērošanu, uzglabājot izejvielas un gatavo produkciju.
• Gatavās produkcijas organoleptiskās kontroles organizēšana.
• Kontrolēt gatavās produkcija – organoleptiskie radītāji, metālmagnētiskie piemaisījumi, kaitēkļu invāzija miltiem: lipekli, mitruma noteikšana, pelnvielu daudzums, miltu maisījumiem: mitruma noteikšana, cepamīpašības.
• Kontrolēt noteiktās produkcijas ražošanas tehnoloģijas ievērošanu visās ražošanas stadijās.
• Izbrāķēt gatavo produkciju un izejvielas, ja to kvalitāte neatbilst noteiktajai NTD.
• Informēt par analīžu rezultātiem ražošanas vadītājus un direktoru. [3]

2.2. Laboratorijas vispārējie uzdevumi
• Analizēt brāķa rašanās cēloņus, piedalīties ražošanas nepilnību novēršanā.
• Piedalīties pretenziju par gatavās produkcijas kvalitāti izskatīšanā
• Piedalīties un organizēt rūpnīcas cehu sanitārā stāvokļa pārbaudes
• Savlaicīgi un pareizi aizpildīt laboratorijas analīžu žurnālu
• Izgatavot pieprasīto atskaiti
• Piedalīties esošo standartu pārskatīšanā un jauno tehnisko noteikumu izstrādāšanā
Firmas A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorijas ir pastāvīgas rūpnīcas struktūrvienība.

2.3. Darbinieku vispārējā konfidencialitāte
Laboratorijas personālam ir jāievēro profesionālie noslēpumi attiecībā uz visu informāciju, kura iegūta, veicot savus uzdevumus, kā arī lietotāja nosacījumi, kas paredzēti darbības konfidencialitāte un drošībai.
Izmeklējumu un mērījumu rezultāti ir konfidenciāli un par tiem tiek ziņots tikai pasūtītājiem.
Testēšanas rezultāti tiek uzglabāti telpā, kurā ierobežota nepiederošu personu iekļūšana un nodrošināta testēšanas pārskata drošība.[3]

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация