Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:578866
 
Оценка:
Опубликованно: 23.02.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Skolēna pedagoģiski – psiholoģiskais pētījums    1
  Klases pedagoģiski – psiholoģiskais pētījums    5
  Ārpusstundu pasākuma vērošana    8
  Ārpusstundu pasākuma un klases stundas plānošana, vadīšana    15
  Prakses dienasgrāmata    17
  Prakses pašizvērtējums    22
  Skolas vērtējums par praksi    25
Фрагмент работы

Savam pētījumam izvēlējos 3.klases skolēnu Arti (vārds mainīts). Šis skolēns tika izvēlēts vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, viņš mācās klasē, kuru jau prakses sakumā izvēlējos novērošanai, līdz ar to ar ir vairāk iespēju kontaktēties ar šo skolēnu un uzzināt par viņu pēc iespējas vairāk. Otrkārt, kad pirmo reizi ierados novērot stundu šajā klasē, Artis pievērsa manu uzmanību, jo viņa uzvedība atšķīrās no viņa vienaudžu un klasesbiedru uzvedības. Kamēr pārējie klases skolēni reaģēja uz to, ka viņu klasē ir ieradies novērotājs un dažādos veidos centās pievērst manu uzmanību, Artis klusi darīja uzdoto darbu un nekādā veidā nereaģēja uz apkārt notiekošo. Viņš likās savam vecumam neatbilstoši nosvērts un nopietns. Treškārt, no sarunas ar klases audzinātāju, uzzināju, ka šis skolēns nāk no sociālā riska ģimenes, tāpēc, manuprāt, ir svarīgi pievērst tam pietiekoši daudz uzmanības, lai redzētu, kā bērni no šādām ģimenēm iekļaujas citu skolēnu vidū, klases kolektīvā un skolas vidē vispār. Kā jau minēju, šis skolēns piesaistīja manu uzmanību jau pirmajā novērošanas stundā, tāpēc likās svarīgi uzzināt, vai šis skolēns vienmēr ir tik noslēgts un kluss, un kādi tam varētu būt iemesli.

DATI UN DATU ANALĪZE
Skolēna biogrāfiskie dati. Artis ir 10 gadus vecs 3.klases skolēns, mācās Aknīstes vidusskolā. Dzimis Jēkabpils rajonā, visu laiku dzīvojis un dzīvo Aknīstē kopā ar vecākiem, diviem brāļiem un māsu. Pirms skolas apmeklējis pirmsskolas izglītības iestādi „Bitīte” Aknīstē. Ģimene atbilst maznodrošinātas ģimenes statusam, materiālais nodrošinājums ir zems, jo tēvam nav pastāvīga darba, bet māte strādā Aknīstes Bērnu un Jauniešu centrā par apkopēju. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация