Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:205309
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.09.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Valmieras Pārgaujas pamatskolas raksturojums    4
  Personīgās darbības veidi un rezultāti    6
  Biblogrāfija    11
  Biblogrāfija    12
Фрагмент работы

Secinājumi
Šī bija mana pirmā prakse, tamdēļ manā darbā bija arī kļūdas, no kurām varu mācīties. Šajā prakses laikā man bija iespēja strādāt ar bērniem un iemācīties sadarboties ar tiem. Ļoti patika sadarboties ar bērniem pasākumos, jo tieši pasākumos es spēju iepazīt bērnus un viņiem piemītošās īpatnības. Bērniem šajā vecumā domāšana ir loģiska.(1.) Man svarīgi bija saprast šajā prakses laikā, ka bērnin šo loģisko domāšanu tēmē uz reāliem objektiem, situācijām un notikumiem(1.). Tieši prakses laikā novēroju, ka šai klasei ir ļoti loģiska domāšana. Klasē bērni spēj loģiski domāt tikai tajā gadījumā, ja katru notikumu, situāciju viņi izjūt reāli.
Šajā prakses laikā man bija iespēja iejusties pasākuma vadītāja lomā. Šāda veida pasākumus vadīju pirmo reizi. Uzskatu, ka pasākumus izdevās novadīt labi. Savā prakses laikā vēroju klasi un strādāju ar bērniem novēroju viņu darbu klasē, grupās un starpbrīdī. Uzskatu, ka darbs ir paveikts labi un manus izvirzītos mērķus un uzdevumus ir izdevies sasniegt pilnībā. Bērni prakses laikā bija ļoti aktīvi un labprāt iesaistījās pasākumos, taču reizēm manu darbu traucēja gtas, ka bērni ne vienmēr atraisījās un uzticējās.
Klase kopumā prakses laikā tika iepazīta, pasākumi veiksmīgi novadīti, bet tieši Lieldienu pasākuma laikā bija daži konflikti. Šo konfliktu laikā radās nesaprašanās, kuras traucēja man pasākumu novadīt ļoti labi. Manu pēdējā pasākuma novadīšanu traucēja tas, ka viens puisis uz šo pasākumu nebija sagatavojies. Tas, ka šis puisis nebija sagatavojies, bija mana kļūda, kuru pielaidu gatavojot šo pasākumu, jo pilnībā nebiju pārbaudījusi visu bērnu izpildītos uzdevumus pasākumam.
Uzskatu, ka šī prakse kopumā bija veiksīga un esmu guvusi lielu pieredzi darbā ar bēriem, oasākumu organizēšanā, skolotāja profesijas izpētē. Prakses laikā esmu guvusi lielu pieredzi par bērnu raksturīgajām psihiskajām īpašībām un to izpausmēm.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация