Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:641247
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Prakses vietas apraksts    4
  Atrašanās vieta    4
  Prakses vietā pieejamās iekārtas    4
  Personāls    4
  Telpas    4
  Prakses laikā izpildītie darbi pa datumiem    5
  Uzdevumi, kurus veicu ārpus prakses programmas mērķa    8
  Secinājumi    9
  Izmantotā literatūra    9
Фрагмент работы

Gadu gadiem skola piedāvā mums teorētiskās zināšanas, bet vai mēs spēsim pielietot mūsu iegūtās zināšanas reālās dzīves situācijās... Skola piedāvāja iespēju iegūtās zināšanas pielietot praktiski, iejūtoties reālā darba kolektīvā un veicot darba pienākumus. Savu jau otro darba prakses laiku es pavadīju Bauskā, bezpeļņas organizācijas – sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Latvijas Lauksaimniecības konsultāciju un izglītības atbalsta centra” filiāles „Bauskas Lauksaimniecības konsultāciju birojā”. Šīs prakses pamatā galvenais uzdevums un mērķis bija gūt pieredzi programmatūras instalēšanā. Nodarboties ar operētājsistēmu un lietojumprogrammu instalēšanu, konfigurēšanu. Padziļināt un nostiprināt zināšanas darbā ar datoru. Atstrādāt pareizus un drošus darba izpildes paņēmienus.

Ierodoties prakses vietā mani ļoti patīkami un viesmīlīgi uzņēma un izrādīja darba vietu un tās aprīkojumu. Pirmajā dienā mēs ar prakses vadītāju E.Maisaku izvirzījām mērķus un uzdevumus manam piecu nedēļu ilgajam prakses laikam, kurus veiksmīgi arī, manuprāt, kopīgiem spēkiem izpildījām. Man bija lieks prieks sadarboties ar zinošu, izpalīdzīgu un radošu cilvēku, kurš arī man ļāva brīvi rīkoties un izpausties, plaši pielietojot skolā gūtās zināšanas manis izvēlētajā specialitātē, kā arī apgūstot jaunas iemaņas.Prakses vietas apraksts.

Savu jau otro praksi es pavadīju bezpeļņas organizācijas – sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Latvijas Lauksaimniecības konsultāciju un izglītības atbalsta centra” filiāle „Bauskas Lauksaimniecības konsultāciju birojs” (turpmāk – b/o SIA „LLKC” Bauskas LKB; pielikumā – reģistrācijas apliecība)…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация