Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:141809
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kā zināms, mūsdienās ļoti strauji attīstās tehnoloģijas, kuras padara mūsu dzīvi vienkāršāku un liek aizdomāties par esošajām vērtībām. Jaunu informācijas nesēju izveide varētu pat teikt, ka apdraud grāmatas likteni – būs vai nebūs? Daudzi cilvēki uzskata, ka grāmata pazudīs. Tiek runāts par virtuālās grāmatas parādīšanos mūsu sabiedrībā. Mūsdienās grāmatas kļuvušas par nepraktiskiem un ekskluzīviem priekšmetiem, no kuriem smelties jaunas zināšanas. Tomēr grāmata ir un būs līdzās jaunajiem elektroniskajiem informācijas nesējiem. Aizvien lielāku lomu sāk ieņemt elektroniskās komunikācijas formas un bibliotēkas zaudē savu iepriekšējo nozīmi cilvēka un sabiedrības dzīvē. Kādreiz bibliotēkas bija ne tikai plašu slāņu izglītošanas un informācijas avots, bet arī pildīja kultūras un izklaides funkcijas. Kā zināms, neviena cita institūcija nevar veikt tik daudz lomas vienlaicīgi, ilglaicīgi, kā arī sistemātiski.
Latvijā šobrīd arī veidojas jauns augstāk organizēts sabiedrības tips, ko varētu nosaukt par informācijas sabiedrību. Lai ikviens sabiedrības loceklis iegūtu sev nepieciešamo informāciju, Latvijā uzsākts „Valsts vienotās bibliotēku informācijas sistēmas projekts”, kura mērķis ir izveidot vienotu bibliotēku informācijas sistēmu. Tādā veidā katrs valsts iedzīvotājs būtu nodrošināts ar visa veida informāciju nepārtraukti un labā kvalitātē. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация