Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:329475
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Pašanalīze par filmēto nodarbību „Biļetes meklējumi”
Tā kā bērniem pārsvarā visas nodarbības notiek telpās, gribēju, lai viņiem ir kas savādāks nekā ikdienā. Tāpēc izdomāju, ka viņiem nodarbības lielākā daļa noritēs ārā.
Jau iepriekš biju saplānojusi nodarbības gaitu, sagatavojusi nepieciešamos materiālus.
Kad sāku filmēt nodarbību, biju ļoti uztraukusies, vai viss sanāks kā biju ieplānojusi. Bet, kad nedaudz jau bija nodarbība iesākusies, iejutos skolotājas lomā, aizmirsu, ka mani kāds filmē, un izdzīvoju visu kopā ar bērniem. Bērni bija ļoti atsaucīgi, visu spēja izdarīt. Aktīvi, ar lielu degsmi iesaistījās visos uzdevumos.
Nodarbības gaitā secināju, ka norāžu un uzdevumu lapiņas nevajadzēja likt tik tuvu vienu otrai, jo bērni ļoti vēlējās izskrieties svaigā gaisā.
Analizējot filmēto nodarbību secināju, ka savu profesionālo darbību ar bērniem kā skolotāja veicu ļoti labi, jo bērnu uzmanība tika piesaistīta visā nodarbības gaitā un aizrautīgi izpildīja visus dotos uzdevumus. Bija interesanti novērot nodarbību ar „skatu no malas”. Varēja redzēt, ka gaisā virmoja pozitīvas emocijas. Man ļoti lielu prieku sagādāja tas, ka bērni bija aktīvi, ieinteresēti darboties, nebija sakautrējušies, atbalstīja viens otru, ļoti veiksmīgi sadarbojās komandas darba izpildes laikā.
Biju ļoti priecīga, ka bērniem šī diena paliks atmiņā, viņi bija sajūsmināti, par šo īpašo nodarbību. Pēc tam nāca klāt un teica, ka viņi gribētu biežāk šādas nodarbības, žēl, ka es neesot viņiem skolotāja.
Šādas nodarbības veicina bērnu intelektuālo (lasīšana, savstarpējās sadarbības prasmes) un fizisko attīstību (dažādas fiziskas aktivitātes).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация