Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:362244
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi/ pašvērtējums
1. Savu darbu prakses laikā es novērtēju, kā atbilstošu savām zināšanām. Vienmēr izteicu vēlēšanos apgūt jaunas prasmes un iemaņas, aktīvi iesaistījos komandas darbā un pacientu aprūpes procesā, kā arī pildīju brigādes otrās personas darbu un brigādes vadītāja norādījumus.
2. Prakses laikā es ieguvu pieredzi pacientu aprūpē, procedūru izpildē, apguvu neatliekamās medicīniskās palīdzības operatīvā medicīniskā transportlīdzekļa aprīkojumu, iemācījos ar to strādāt , pielietot to darbā ar pacientiem. Labāk apguvu medikamentu administrēšanu, ievadīšanas tehniku un īpatnības.
3. Manas zināšanas un praktiskās iemaņas bija samērā pietiekamas, bet, ja es kaut ko nesapratu, vai nepratu, mani apmācīja. Izteicu iniciatīvu jaunu zināšanu apgūšanai, uzdevu daudz jautājumu, līdz ar to kolēģi labprāt dalījās ar savu pieredzi un noderīgu informāciju.
4. Pozitīvi prakses norisi ietekmēja atsaucīgi kolēģi, kas palīdzēja darbā un deva padomus, kad tas bija nepieciešams. Pozitīvi prakses norisi ietekmēja tas, ka varēju pielietot koledžā apgūtas zināšanas par ārsta palīga darbu NMPD dienestā. Darbs dienestā iemācīja rīkoties ātrāk un ātrāk pieņemt lēmumus, kas ir būtiski ārsta palīgam, lai kvalitatīvi pildītu savu darbu.
5. Negatīvi prakses norisi ietekmēja- maz praktisko iemaņu , jo līdz tam bija maz prakses; Negatīvi prakses norisi ietekmēja mainīga vide, jo ārsta palīga darbs ir grūts , katru reizi ir jābrauc jaunā vietā un jāpielāgojas apstākļiem, kā arī darbs ir fiziski grūts.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация