Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:616763
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mērķis: Veikt i/v infūziju
Darbība: Māsas uzraudzībā nomazgāju rokas, uzvelku cimdus. Iepriekš sagatavoto aprīkojumu nogādāju palātā, identificēju pacientu, nodrošinu intimitāti, palīdzu ieņemt guļus stāvokli. Noņemu sietiņu, marles plāksnītes un noņemu uzgali no i/v katetra, paņemu 5ml šļirci ar sol. NaCl 0.9% un izskaloju katetru, pajautāju vai pacients nejūt diskomfortu vai sāpes katetra rajonā, ja šķidrums viegli iztek cauri, nekur nesūcas un sūdzību nav tad noņemu no sistēmas adatu un pievienoju sistēmu, noregulējot pilienu skaitu minūtē. Veikto manipulāciju dokumentēju.
Mērķis: Noņemt i/v sistēmu pēc medikamentu ievadīšana
Darbība: Nomazgāju rokas, uzvelku cimdus. Dodos uz palātu, no kuras skan signāls. Pārliecinos, ka pudele ir tukša. Aiztaisu sistēmu, atvienoju to no katetra, ievadu iepriekš sagatavotu NaCl 0.9% 5ml.un uzskrūvēju uzgali. Uzlieku divas marles plāksnītes un sietiņu. Savācu izlietoto aprīkojumu, nogādāju procedūru istabā un izmetu paredzētajās tvertnēs – adatas atsevišķi, sistēmas uzgali nogriežu un izmetu tam paredzētajā tvertnē, tāpat sistēmu un pudeli. Novelku cimdus un nomazgāju rokas.
Secinājumi/Pašvērtējums: Sevi novērtēju ar labi, jo esmu apguvusi daudzas lietas no jauna kā arī pieslīpējusi tās, kuras ne visai labi padevās līdz šim. Ar paveikto esmu apmierināta.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация