Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:282153
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  1.nedēļa -PII Priedīte Pūcīšu grupas bērnu fiziskā, sociālā un psihiskā attīstība    3
  2. nedēļa    5
  3., 4. nedēļa – PEDAGOĢISKAIS PROCESS    6
  3.nedēļas nodarbība ATKĀRTOSIM KRĀSAS!    9
  5.,6. nedēļa    12
  FILMĒTĀ NODARBĪBA    15
  Pedagoģiskās situācijas    23
  Pašanalīze    25
Фрагмент работы

Pašanalīze
Mana prakse norisinājās PII “Priedīte”, vienā no 3 Madonas bērnudārziem. Šo prakses vietu izvēlējos lokācijas dēļ- tuvāk mājām. Bērnudārzs ir liels- aptuveni 200 bērni 10 grupās. Praksi gāju grupā “Pūcītes”, kurā mācās 20 bērni vecumā no 2 līdz 4 gadi.
Prakses laikā izmantoju dažādas mācību metodes- gan atdarināšanu, gan kustību rotaļas, arī muzikālās spēles, ritmizēšanu, didaktiskās spēles u.c. Bērni strādāja gan individuāli, gan grupās. Tā kā pasniedzu deju nodarbības pamatskolā, tad vislabāk man patika ar bērniem kustēties pie mūzikas. Vienmēr līdzi ņēmu mazu tumbiņu, ko var savienot ar telefonu, likām dziesmas un dejojām. Sapratu to, ka bērniem ļoti patīk darboties mūzikas pavadībā.
Pati nestrādāju bērnudārzā, tāpēc man grupiņā bija jāiepazīst bērni, kas man ļoti ātri izdevās. Ar aktīvajiem, komunikablajiem bērniem sadarbība izveidojās jau pirmajās dienās. Ar klusajiem bērniem centos aprunāties par dažādām tēmām, iedrošināt viņus, lai pieņem mani. Kopumā bija tikai viena meitene, ar kuru bija nedaudz grūtāk sadarboties, bet viņa ļoti reti nāca un bērnudārzu. Kopumā sadarbība ar bērniem bija nepārtraukta. Ja nedarbojos kādā brīdī ar bērniem un ļāvu viņiem vienkārši spēlēties, tad neizbēgami kāds tāpat nāca pie manis un uzdeva jautājumus vai stāstīja kaut ko no savas dzīves.
Pozitīvie stimuli, ko izmantoju savā darbā bija dažādi, bet visbiežākais- uzlīmīšu līmēšana uz rociņas. Kopumā labākais stimuls bija bērnu izvēlētās dziesmas klausīšanās. Bērniem ļoti svarīgi, lai viņus pēc padarītā darbiņa uzslavē. Citi paši lūdz, lai pienāku, paskatos, jo vēlas, lai paslavēju, pasaku, cik skaisti, labi padarīts darbiņš. Ar šiem pozitīvajiem stimuliem arī bērni aktīvāk darbojās patstāvīgi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация