Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:822828
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.03.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
  PRAKSES GAITAS APRAKSTS    4
1.  APSKATS PAR PILSONĪBAS UN MIGRĀCIJAS LIETU PĀRVALDES JURIDISKO UN EIROPAS LIETU NODAĻAS AKTUĀLAJIEM JAUTĀJUMIEM UN FUNKCIJU REALIZĒŠANU PRAKSES LAIKĀ    6
2.  AR UZTURĒŠANĀS ATĻAUJU IZSNIEGŠANU SAISTĪTO JAUTĀJUMU ANALĪZE    9
  SECINĀJUMI    13
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    14
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Prakses laikā praktikants secināja, ka nepieciešamība izdot jaunu Patvēruma likumu bija saistīta ar ES direktīvu pārņemšanu LR normatīvajos aktos, kā arī ar 2015.gadā aktualizējušos jautājumu par bēgļu uzņemšanu ES dalībvalstīs, t.sk. Latvijā.
Apstrīdot PMLP pieņemtos lēmumus, tiek veikta atkārtota informācijas pārbaude, lai pārliecinātos, ka iepriekš pieņemtais lēmums ir pamatots. Interesanti, ka pie atkārtotas informācijas pārbaudes pārbaudāmās personas sniedz plašāku informāciju nekā sākotnēji, kas ļauj precīzāk sagatavot dokumentus un pamatot pieņemto lēmumu.
Bieži vien personu iesniegumi PMLP satur kurioza rakstura informāciju, tomēr neskatoties uz to, atbildēm uz iesniegumiem ir jābūt juridiski un korekti pamatotām, kā rezultātā PMLP darbinieki ir spiesti patērēt savu laiku, atbildot uz šādiem maznozīmīgiem jautājumiem.
Praktikants prakses laikā, pētot uzturēšanās atļauju izsniegšanas, procesu secināja, ka katra ES dalībvalsts paredz atšķirīgus ieceļošanas un uzturēšanās nosacījumus tiem, kas nav ES pilsoņi, tomēr ES dalībvalstīm ir vienādi pamat noteikumi attiecībā uz ieceļošanas un uzturēšanās nosacījumiem, ko nosaka dažādas direktīvas, bet atšķirība ir vērojama tajā daļā, kur katra ES dalībvalsts var brīvi rīkoties un noteikt savus noteikumus.
Ārzemniekam īslaicīgi uzturoties Latvijas Republikas teritorijā tiek izsniegta vīza, bet, ja persona uzturas Latvijas Republikā noteiktu laiku, tad viņam tiek izsniegta termiņuzturēšanās atļauja, savukārt ja ārzemnieks Latvijas Republikā uzturas pastāvīgi viņam tiek izsniegta pastāvīgā uzturēšanās atļauja.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1359550
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация