Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:789753
 
Оценка:
Опубликованно: 30.08.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es Evita Kundziņa, Koledžas RRC, U-3 grupas audzēkne prakses laikā no 15.03.2004 līdz 11.06.2004 g. pildīju savus prakses pienākumus uzņēmumā SIA “Tukuma ūdens”. Precīzāka uzņēmuma atrašanās vieta ir: Tukumā, Pils ielā 29, LV-3101, tel.3182216 .Katru dienu strādājot 7 stundas (izņemot brīvdienas un svētku d., kopā: 434.stundas. ), es veicu nepieciešamo lai iepazītos ar uzņēmuma darbību un pildītu prakses uzdevumus, iegūtu un papildinātu praktiskās iemaņas.
Tukuma pilsētas pašvaldības SIA “Tukuma ūdens” strādāju par grāmatvedības darbinieci, kā arī ekonomista palīdzi, veicu arī dažādus citus nozīmīgus darbus . Prakses laikā ieguvu daudz jaunu iemaņu, kā arī nostiprināju jau esošās zināšanas. Iemācījos daudz jauna un noderīga, strādājot ar datorprogrammu “Finus”.
SIA “Tukuma ūdens” apkalpošanas zona ir Tukuma pilsēta. Uzņēmumā pārziņā ir vairāki atsavešiķi dzeramā ūdens apgādes tīkli, kā piemēram, centra rajons, Jauntukums, Lauktehnikas rajons, Kārklu ielas rajons, Tukums 2 .u.c.
Uzņēmums apkalpo privātpersonas: *privāto māju iedzīvotājus, daudzdzīvokļu māju iedzīvotājus; juridiskās personas: *iestādes un organizācijas, uzņēmumus , citus komersantus.
Esmu priecīga, par to ka man bija iespēja strādāt šo prakses laiku SIA “Tukuma ūdens”, un iepazīt uzņēmumu un tā darbību! …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация