Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:752595
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Būvorganizācijas apraksts    4
1.1.  Vispārējs būvorganizācijas apraksts    4
1.2.  Daži SIA „Merks ” objekti    6-8
1.3.  Objekts, pie kura tika strādāts prakses laikā, īss raksturojums    8
2.  Objekta arhitektoniski konstruktīvais raksturojums    9
3.  Darba organizācija un izpildes metodes    11
4.  Darba aizsardzības prasības    13
4.1.  Dokumenti un organizatoriskie pasākumi, kas atļauj uzsākt būvniecību    14
4.2.  Būvdarbu žurnāls un prasības tā aizpildīšanai    15
  Prakses pašnovērtējums    16
  Pielikums    18
Фрагмент работы

Prakses pašnovērtējums
Ar savu pavadīto prakses laiku Būvniecības uzņēmumā SIA „Merks''. esmu apmierināts. Ierodoties uz pirmo darba dienu jau apmēram nojautu, kas mani sagaida šeit un kādi darbi man varētu tikt uzticēti, jo ar iepriekšējo darba pieredze Būvniecības nozarē man nevajadzētu būt problēmam veikt savus darba uzdevumus un iekļauties kolektīvā darbā. Par to arī pārliecinājos jau pirmajās darba dienās, kurās man uzticētais darba mans likās viegli izpildāms. Ierodoties darbā un redzot, ka šeit vairums strādājošie ir salīdzinoši jauni cilvēku, sapratu, ka ar iekļaušanos kolektīvā nebūs problēmas. Patīkami bija arī tas, ka siltuma tehnikas meistars, pie kura es biju nozīmēts arī bija gados jauns cilvēks, kurš nesen bija pabeidzis studijas un brigādes, kurās es parasti tiku nozīmēts, sastāvēja no jauniem cilvēkiem, kas ļoti atviegloja komunicēšanu savā starpā un radīja brīvu darba gaisotni.
Sākot darbu apstiprinājās tas, ka man uztēcētie darbi nebūs īpaši nozīmīgi, tomēr es tos veico ar lielu atbildības sajūtu un precizitāti, lai viss paveiktais nebūtu jāpārstrādā un tiktu veikts kvalitatīvi. Man uzticētie darbi varbūt man nelikās sarežģīti, varbūt tāpēc, ka iepriekš biju veicis tos iepriekš strādājot.
Kopumā es uzskatu, ka lielākais ieguvums ko es ieguvu bija redzēt darba izpildi un organizāciju būvobjektā, un protams, iespēja pašam piedalīties tajā. Tā kā, beidzot pirmo kursu, iegūtās zināšanas, kuras es varētu izmantot veicot savus darba pienākumus bija ļoti niecīgas, strādājot es vairāk balstijos uz iepriekšējā darba pieredzē iegūām zināšanām par darbu būvniecības nozarē. Prakses laikā ieguvu ļoti maz jaunu teorētisko zināšanu par darbu būvniecības nozarē, jo visbiežāk mans uzdevums bija veikt fizisku darbu, kur nav nepieciešama teorētiskā sagatavotība par veicamo darbu.
Kopumā tomēr. uzskatu, ka nostrādātais prakses laiks uzņēmumā SIA ''Merks'' bija veiksmīgs , neskatoties uz to, ka netika iegūtas jaunas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas, vai arī zinašānas kuras es ieguvu bija pavisam niecīgas. Tomēr ceru, ka turpmāk strādājot kāda būvniecības uzņēmumā, jau varēšu izmantot arī skolā iegūtās teorētiskās zināšanas.…

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация