Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:722164
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.02.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
1.  M.P.L. darbība   
2.  Nekustamo īpašumu vērtēšana   
3.  Grāmatvedības uzskaite SIA „M.P.L.”   
4.  Pārskatu sagatavošana   
5.  Maksājamie nodokļi un to objekti   
Фрагмент работы

Pēdējos gados Latvijā ir izveidojies ļoti plašs nekustamā īpašuma tirgus. Par to liecina kaut vai laikrakstu sludinājumu un reklāmu lappuses. Gandrīz katram cilvēkam dzīvē var rasties vajadzība vai vēlme mainīt, pirkt vai pārdot nekustamo īpašumu. Cilvēkam pašam ar to nodarboties būtu pārāk sarežģīti un laikietilpīgi un, protams, varētu pietrūkt arī kompetences Latvijas likumdošanā. Tāpēc lielākā daļa cilvēku, kam rodas šāda nepieciešamība, griežas nekustamo īpašumu kompānijās vai arī pie individuālajiem mākleriem.
Nekustamo īpašumu firmām darbs ir neizsīkstošs. Īpašumus pirks, pārdos, mainīs, īrēs (nomās), izīrēs (iznomās) vienmēr. Jo cilvēkiem ar laiku sāk gribēties kaut ko lielāku labāku, vai gluži pretēji – apstākļu spiesti tie pārdod savu dzīvokli ar visām ērtībām, bet vietā pērk kaut ko mazāku ar daļējām vai vispār bez ērtībām. Nekad nevar būt tā, ka neviens neko negrib pārdot vai pirkt. Nekustamo īpašumu tirgū visu laiku notiek nerimstoša kustība.
Pasaulē viens no samērā izplatītiem brīvo naudas līdzekļu akumulēšanas veidiem, ir to ieguldīšana, peļņu nesošos vērtspapīros. Citi iegulda naudu riskantākos darījumos, piemēram, akcijās, citi mazāk riskantos vērtspapīros -obligācijās vai arī izvēlas investīciju fondus, kuri izveido investoram pieņemamu vērtspapīru portfeli. Tomēr dažādu iemeslu dēļ, iespējams ar samērā nelielo ražošanas uzņēmumu īpatsvaru, Latvijā šī finansu sektora daļa nav īpaši attīstīta, un biržā kotējas tikai nedaudzu uzņēmumu akcijas, vairāk attīstīts spekulatīvais tirgus, sakarā ar to investori izvēlas citus peļņu nesošus ieguldījumu veidus. Tā rezultātā viens no aktuālākajiem ieguldījumu veidiem šobrīd Latvijā ir nekustamais īpašums. Nekustamais īpašums ir arī samērā drošs ieguldījumu veids, tomēr tas ir saistīts ar samērā lieliem finansu ieguldījumiem. Šeit talkā nāk bankas, ar hipotekāro1 kreditēšanu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация