Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:309373
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
Фрагмент работы

Nobeigums un secinājumi.
Prakses laikā man ļoti palīdzēja izstrādātais plāns par nodarbības kursu un sarakstītais konspekts. Biju sagatavojusi jautājumus uz kuriem gribēju zināt atbildes. Katru reizi apmeklējot praksi, bija izstrādāts dienas plāns manos pierakstos. Bija ļoti ērti izmantot nodarbības gaitā iepriekš sarakstīto konspektu, kad nevajag no galvas atcerēties, par ko runāt tālāk.
Ļoti palīdzēja arī izdales materiāli un vizuāli paraugi. Man liekas, kad praktikants to visu redz savām acīm, atmiņā viņam paliek daudz vairāk, nekā viņš vienkārši klausītos par tēmu.
Ļoti svarīgs faktors, kas veicināja manus panākumus, bija labvēlīga, iesaistīta darbinieku attieksme. Ja man pat bija kādas grūtības, skolas darbinieki to uztvēra ar sapratni.
Protams, bija arī grūtības. Ne uzreiz varēja izteikt savu galveno domu. Tas bija saistīts ar tēmu par darbinieku attieksmi pret darbu. Savā tālākajā darbā es plānoju ciešāk iepazīties ar darba specifiku, darba ikdienu, profesijas īpatnībam.
Kopumā es vērtēju savu praksi kā veiksmīgu. Man izdevās realizēt gandrīz visus izvirzītos mērķus un uzdevumus, iegūt nenovērtējamu praktisku pieredzi un darba iemaņas. Interesanti bija praksē pielietot iegūtas teorētiskās zināšanas. Biju ļoti interesanti iesaitīties diskusijā, ņemot vērā to, ka prakses vadītājam darba pieredze ir 20 gadu garumā, man tikai pirmo gadu.
Prakses laikā būtiska bija pati prakse, viss redzētais, dzirdētais, skolas psihologa ieteikumi tālākai pozitīvai darbībai. Interesanti bijā arī dažu situācijas dzīvesstāsti, kurus viņas ar prieku izstastīja un dalījās savā pieredzē. Profesionālā darbā noderīgs būs viss, ko es redzēju, jo no jebkura piemēra var mācīties, gan kā ir jādara, gan kā noteikti nav jādara.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация