Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:495984
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Vērojuma rezultātu atspoguļojums    4
Фрагмент работы

Secinājums.
Sarunā ar skolotāju noskaidrojās, ka skolēnu individuālo vajadzību noskaidrošanai skolotāja izmanto pārbaudes darbus, kā arī tās atklājas diskusiju veidā, mācību procesa laikā. Sākumskolas skolēnu vecuma posma īpatnība ir tā, ka skolēni ir bez aizspriedumiem un atklāti.
Veicot savu prakses uzdevumu, vērojot mācību procesus skolā, esmu nākusi pie atziņas, ka valsts mērogā ir prasības pedagogiem nodrošināt mācību procesus pēc jaunās kompetenču pieejas, bet valsts nav nodrošinājusi skolas, gan ar aprīkojumu, gan nav radīta atbilstoša vide, lai spētu vadīt mācību stundas pēc jaunajām prasībām. Piemēram manis vērotā klase nav aprīkota ar interaktīvo tāfeli, ar kuru varētu radoši strādāt izmantojot soma.lv piedāvātās IT tehnoloģiju iespējas. Tāpat manas klases telpa ir ļoti maza, bet skolēni ir daudz, tādējādi samazinot klasē skābekļa daudzumu, kas ļauj bērnam būt mundram. Arī skolotājam bezgaisa telpā ir grūti strādāt, grūti domāt, tāpat, kā skolēniem, nāk miegs. Patstāvīgi turēt klasē vaļā logu arī ir veselībai kaitīgi, var saaukstēties, vai sapūst bērniem muguras. Stundu traucē, blakus klasē notiekošā mūzikas stunda, kuru labi var dzirdēt.
Novēroju, ka dienas sākumā skolēni ir mierīgi un attapīgi, bet uz dienas beigām, jau pēc trešās mācību stundas, pirms pusdienām skolēni ir nepacietīgi, nevar sagaidīt pusdienas, bet pēc pusdienām, viņi ir saguruši, nespēj koncentrēties un vairs tik labi stundās nestrādā.
Novēroju, ka skolotājiem būtu nepieciešama profesionālā pilnveide. Prakses laikā netiku novērojusi, ka skolotāja tiktu uzstādījusi stundas mērķi un iepazīstinājusi skolēnus ar sasniedzamajiem rezultātiem, kā arī saņemtu atgriezenisko saiti. Ne visās stundās redzēju skolēncentrētu pieeju mācību procesa vadībā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация