Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:840736
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mērķis: Kopā ar Māsu palīgu nomainīt guļošam pacientam gultas veļu.
Darbība: Guļošajiem pacientiem, dažreiz sanāk nomainīt gultas veļu, jo palikusi netīra vai slapja. Ar Māsu palīga palīdzību pagriežam pacientu uz vienu sānu lai noņemtu netīro palagu, tad pagriežam uz otru sānu, lai pilnībā noņemtu palagu. Liekam tīro palagu, kamēr pacients ir uz sāna, tad pagriežam pacientu atpakaļ uz otru sānu un sakārtojam tīro palagu pilnībā, malas paliekam zem matrača.
Mērķis: Aiznest uz laboratoriju pacientu nodotās asins analīzes un urīna analīžu paraugus.
Darbība: Ar procedūras māsas rīkojumu, paņemu pacientu nosūtījumus un nodotas asins analīzes stobriņus speciali tam paredzēta kastē, urīna analīžu paraugus, kuri savākti speciālos urīna traukos un dodos uz pilsētas poliklīniku, kur atrodas laboratorija. Visus analīžu paraugus atstāju laboratorijā un piesaku laboratorijas māsai, kad esmu atnesusi.
Secinājumi/Pašvērtējums: Šodien esot kopā ar māsu palīgu iemācījos pārklāt guļošam pacientam palagu. Esmu iemācījusies kā vieglāk un ērtāk panākt palaga nomaiņu.
Studenta paraksts___________________
Prakses vadītāja paraksts________________

Prakses pašvērtējums.
Prakse noritēja ļoti interesanti. Personāls bija ļoti atsaucīgs. Praksē apguvu daudz jaunu praktisko zināšanu, darba ritmā iejutos ātri, veicot dažādus pienākumus, kuri man tika uzticēti, pielietoju praksē pasniedzēju sniegtās zināšanas lekcijās. Prakses laikā centos piedalīties dažādās procedūrās, uzdevu jautājumus un izrādīju interesi par procedūrām, kas jāveic ikdienas Medmāsai, lai vairāk paplašinātu zināšanas. Veicot procedūras es pilnveidoju arī saskarsmes iemaņas kontaktā ar pacientiem. Izpratu specifiskās īpatnības un izmaiņas, kas rodas saskarē ar fizioloģisko spēju ierobežojumiem.
Biju ļoti centīga, dotos pienākumus veicu apzinīgi un rūpīgi.
Piedāvāju savu palīdzību ikvienam. Biju ļoti gandarīta par to, ka spēju daudziem pacientiem palīdzēt. Jutos priecīga , kad no pacientiem dzirdēju labus vārdus “ Paldies Māsiņ!”, tas ir jauku, apzināties, ka esi kādam izdarījis ko labu
Esmu pārliecināta, ka esmu labi apguvusi prakses mērķus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация