SECINĀJUMI
Uzņēmumā ir neērti izvietotas ražošanas telpas.
Ražošanas cehu iekārtu izkārtojums ir neatbilstošs produktu pārstrādes procesa kārtībai, līdz ar to notiek nesaderīgu produktu krustošanās un tiek tērēts laiks.
Notiek bieža personāla krustošanās, kas traucē darbam.
Atkritumu iznešanas plūsma krustojas ar gatavo ēdienu plūsmu.
Uzņēmumā tiek stingri ievēroti produkcijas realizācijas termiņi.
Personāls ievēro personīgo higiēnu, kā arī tā regulāri tiek pārbaudīta no vadības puses.
Kafejnīcā ir šaurs ēdienu sortiments.
PRIEKŠLIKUMI
Ir jāpārplāno iekārtu izvietojums p/a un aukstajā cehā. Iekārtas jānovieto produktu apstrādes procesu kārtībā.
Jāuzlabo kafejnīcas ēdienkartes izskats (šobrīd ir uzdrukāts uz baltas A4 lapas).
Kafejnīcas ēdienu sortimentu varētu papildināt ar saldajiem ēdieniem.
Nepieciešama ievērojamāka reklāma par kafejnīcas atrašanās vietu.
Ir nepieciešama norāde par invalīdu uzbrauktuves atrašanās vietu, jo tā ir nepamanāma, uzņēmuma pagalmā.
Nepieciešams izveidot apmeklētāju tualeti.
…