Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:200945
 
Оценка:
Опубликованно: 26.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    4
2.  Izejvielu pieņemšana    5
2.1.  Pielietoto izejvielu raksturojums    7
2.2.  Ražotā produkcija    9
3.  Tehnoloģiskās shēmas    10
3.1.  Cepumi „Minūtīte”    10
3.2.  Cepumi „Bezē”    11
3.3.  Cepumi „Mājas ar sezama sēkliņām”    12
3.4.  Cepumi „Auzu pārslu”    13
3.5.  Kēkss ar rozīnēm    14
3.6.  Sausiņi ar vanilīnu    15
3.7.  Organoleptisko rādītāju noteikšanas programma    16
3.7.1.  Cepumi „Mājas” visu veida    16
3.7.2.  "Auzu pārslu cepumi” visu veida    16
3.7.3.  Cepumi „Minūtīte”    16
3.7.4.  Sausiņi visu veida    17
3.7.5.  Kēksi    17
3.8.  Produktu izsekojamība    17
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    19
4.1.  Mašīnu raksturojums    19
4.1.1.  Miltu sijātājs    19
4.1.2.  Cukura smalcinātājs    19
4.1.3.  Svari    19
4.1.4.  Mīklas mīcītājs    20
4.1.5.  Mīklas dalītājs    21
4.1.6.  Sausiņu formējamā mašīna    21
4.1.7.  Raudzēšanas kamera    22
4.1.8.  Plauktu tipa krāsns    23
4.1.9.  Rotācijas tipa krāsns    24
4.1.10.  Putotājs – mikseris    24
4.1.11.  Cepumu veidojamā mašīna cepumiem “Mājas”    25
4.1.12.  Cepumu veidojamā mašīna cepumiem “Minūtīte”    25
4.1.13.  Sausiņu griešanas mašīna    25
4.1.14.  Mīklas rullis (kārtainai mīklai)    26
4.1.15.  Vakuumfasēšanas iekārta    27
4.1.16.  Ierīce ar nazi maisinu aizkausēšanai    27
4.1.17.  Aukstumkamera (Ledusskapis)    28
5.  Kvalitātes kontroles sistēma uzņēmumā    29
5.1.  Labas higiēnas prakse    29
5.1.1.  Uzņēmuma higiēna    29
5.1.2.  Produktu un ražošanas higiēna    31
5.1.3.  Personāla higiēna    34
5.2.  HACCP procedūras    42
5.3.  Iekšējais audits    43
5.4.  Paškontroles sistēmas darbības sfēra    45
6.  Darba drošība    46
6.1.  Darba aizsardzības organizatoriskā struktūra uzņēmumā    46
6.2.  Darba aizsardzības pasākumu plānošana    46
6.3.  Darba vides risku novērtēšana    47
6.4.  Darba aprīkojuma izmantošana    47
6.5.  Instruktāžas, apmācība un informēšana    47
6.6.  Individuālo aizsardzības līdzekļu izmantošana    48
6.7.  Veselības pārbaužu nodrošināšana    49
7.  Saimnieciskās analīzes raksturojums    50
8.  Secinājumi un priekšlikumi    51
  Pielikums    52
Фрагмент работы

3.7. Organoleptisko rādītāju noteikšanas programma

1. Noteikšanas vieta- ražošanas cehs dienas beigās, kad saražotā partija tiek nodota uz fasēšanas telpu.
2. Noteikšanas biežums- vienu reizi dienā.
3. Rādītājus pārbauda katram izstrādājuma veidam
4. Rādītāju pārbaude un kontrole- uzņēmuma tehnologs, kā arī katra izstrādājuma veidotājs- cepējs.
5. Neatbilstību gadījumā tiek sastādīts akts par brāķa produkcijas nodošanu lopkopībai, kurus pēc tam kārto tiem paredzētā mapē.

3.7.1. Cepumi „Mājas” visu veida
Forma – gareni, bez bojājumiem (lūzumiem),
Virsma – nelīdzena, grumbuļaina, dzeltenbrūna, nepiedegusi,
Garša – raksturīga dotajam izstrādājuma veidam, bez blakus piegaršām. Mutē kūstošs un bez izteiktas miltu garšas.
Realizācijas laiks 90 dienas.

3.7.2. „Auzu pārslu cepumi” visu veida
Forma – piciņa diametrā ap 4 cm,
Virsma – nelīdzena, grumbuļaina, no gaiši brūnas līdz vidēji tumšai,
Garša - raksturīga dotajam izstrādājuma veidam, bez blakus piegaršām un smaržas.
Realizācijas laiks 90 dienas.

3.7.3. Cepumi „Minūtīte”
Forma – rozītes, apaļas,
Virsma – ar izciļņiem, zeltaini brūna,
Garša - raksturīga dotajam izstrādājuma veidam, bez blakus piegaršām un smaržas. Mutē kūstošs un bez izteiktas miltu garšas.
Realizācijas laiks 90 dienas.
3.7.4. Sausiņi visu veida
Forma – pus saulītes
Virsma – bez tukšumiem un plaisām, ar pietiekamu porainību, no labi izmīcītas mīklas, bez kukuļiem. Augšējā garoza ar matētu virsmu, ja sausiņi tiek cepti bez tvaika, ar spīdīgu, ja tiek pielietots tvaiks.
Izskats šķērsgriezumā – krāsa no zeltaini brūnas līdz brūnai, bez apdeguma pazīmēm. Mīkstums labi izmīcīts, uzraudzēts un izcepts, bez mīklas kukuļiem un sablīvējumiem, ar vienmērīgi pievienoto izejvielu izmīcījumu masā. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация