Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:965590
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.10.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ēdināšanas uzņēmuma apraksts    2
  Struktūra    2
  Instrukcijas    2
  Iekšējās kārtības noteikumi    3
  Sanitārijas un higiēnas noteikumi    3
  Uzņēmuma darbības virzieni    3
  Telpu/darba vietu iedalījums    4
  Profesionālās iekārtas, inventārs, instrumenti    4
  Ēdienkarte, tās raksturojums    5
  Darba plānošanas specifika    6
  Ikdienas darbs    6
  Banketi    6
  Ēdiena gatavošana    7
  Tehnoloģijas karte otrajam ēdienam    7
  Kalkulācijas karte    8
  Tehnoloģijas karte izvēles ēdienam krievu valodā    9
  Tehnoloģijas karte izvēles ēdienam angļu valodā    10
  Tehnoloģijas karte izvēles ēdienam vācu valodā    11
  Saskaņoti priekšēdieni izvēlētajam ēdienam    12
  Saskaņoti deserti pēc izvēlētā ēdiena pasniegšanas    12
  Sanitārijas un higiēnas noteikumi gatavojot izvēlēto ēdienu    12
  Ēdienu raksturojums no veselīgā uztura viedokļa    12
  Viesu apkalpošana    13
  Viesu apkalpošanas metodes    13
  Galda klājumu veidi    13
  Ēdināšanas uzņēmuma klientu raksturojums    13
  Ēdināšanas uzņēmuma izvērtējums /Plusi un mīnusi    14
  Secinājumi    15
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Ejot praksi restorānā Imantas es iemācijos vairāk kā jebkad es esmu iemācijies gan skolā, gan iepriekšējā praksē. Prakses sākumā bija ļoti sarežģīti strādāt, jo kad ierados, viena pavāre pameta darbavietu veselības apsvērumu dēļ un otrais pavārs tika atlaists, jo viņa ieradumi krietni traucēja darbam un radīja zaudējumus, kā rezultātā es paliku viens pats un kārtīgi uz savas ādas izjutu cik smags ir pavāra darbs, kad ierodas klienti ar daudziem pasūtījumiem un esi viens pats virtuvē. Pirmās dienas bija smagas, jo jau pirmajā nedēļā bija bankets 25 cilvēkiem, kuru izturējām un paveicām visu līmenī. Sapratu cik liela nozīme ir komandai, kurā ietilpst gan bāra darbinieki un mēs – pavāri. Visgrūtākais bija jūlija mēnesis, kad bija tiešām daudz cilvēki un slodze bija vienkārši knapi emocionāli un fiziski panesama. Šajā praksē iemācijos arī kaut ko vairāk par pavāra un viesmīļa darbiem. Iemācijos arī to kā ir sastrādies ar krieviski runājošu pavāru,kuram ģimene atrodas kara zonā, jo jūlija vidū ieradās pavārs no Ukrainas, no Luganskas apgabala. Ar šo praksi arī esmu ļoti apmierināts, jo viss prakses laiks man tika atmaksāts un saņēmu algu jau sākot ar pirmo dienu. Jūlija vidū jau saņēmu tādu pašu algu, kura ir pavāram. Beidzoties praksei saņēmu piedāvājumu pastrādāt ilgāk un slēgt darba līgumu, lai varētu oficiāli strādāt viesu namā ar darba līgumu.Katrā ziņā man šī prakse daudz ko iemācija un jūtos ļoti apmierināts. Mainiju arī savus uzskatus par Krievijas pilsoņiem, kuri izveidojuši savu biznesu Latvijā, jo katru dienu, kad sastapos ar īpašnieku, viņš apjautājās kā jūtos, vai viss ir kārtībā, vai nevēlas iziet pasportot. Momentā, kad redzēja, ka virtuves un bāra darbinieki ir pārāk noslogoti, izveidoja 3 stundu pārtraukumu, lai darbinieki var aiziet atpūsties vai kā citādāk pavadīt laiku. Nākošgad arī praksi iešu viesu namā Imantas, jo man tas ļoti patika

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация