Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:139697
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pašlaik, lai tikko pabeidzis vidusskolu jaunais cilvēks turpinātu savu zināšanu ceļu tam ir nepieciešami lieli līdzekļi, bet tas fakts, protams, neapstādina visus studēt gribošos, bet pat tad, kad mēs iegūstam izvēlēto profesiju mēs nonākam pie lielās atklātības, ka ar to vien nepietiek, bet parādās daudz pat šķietami agrāk maznozīmīgāka problēma, kā piedāvāt starp daudziem citiem kandidātiem savu vakanci. Līdz ar to, nu jau diplomu ieguvušais bakalaurs cenšas izvirzīt sevi darba tirgū, sākot gatavot sevis paša tā saucamo „prezentācijas projektu”:
1.Būtiska nozīme darba meklēšanas procesā ir Curriculium Vitae ( CV -jeb personas uzziņai vai dzīvesgājumam ). Vislabāk to sastādīt pēc Eiropas standarta.
2.CV ir jāpievieno motivācijas vēstule, kurā ir jāizsaka par darbu, uz kuru pretendēju. Darba devējam šī vēstule atklāj kandidāta mērķus, kvalifikāciju, informācija par to ko gribētu darīt nākotnē, informāciju par spējām un prasmēm.
Šinī prakses darbā bija nepieciešams veikt intervija ar speciālistu par viņa atbilstību profesijas prasībām un to veicot man tā deva iespēju uzzināt atbildi no cilvēka, kurš sevi realizēja dzīvē pēc iegūtās profesijas un darbojās tajā kopš tās iegūšanas, līdz ar to viņa izteikumi uz maniem jautājumiem man likās ļoti vērtīgi.
Un pēdējais uzdevums man bija SIA dibināšanās dokumentu analīze, ko manuprāt, es tik varēju pārskatīt, jo tie dokumenti tika sagatavoti pēc komercreģistra dotajiem paraugiem.
Savu uzdevumu pildīšanai un mērķu sasniegšanai nodrošināju, izmantojot modernā sabiedrībā pieejamus līdzekļus. Tiku zvanījusi Valsts Uzņēmumu reģistrā izmantojot telefonu, apmeklēju to internet saitu, konsultējos ar uzņēmuma juristu. Tika izmantota dažāda literatūra saistībā ar nepieciešamo prakses darba dokumentu analīzi. Savu atskaiti formēju ar datortehnikas palīdzību.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация