Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:177000
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  SIA „V.B.Serviss” raksturojums    4
2.  Sabiedrības personāla vadība    5
2.1.  Sabiedrības saimnieciskās darbības analīze    9
  Saimnieciskās darbības plānošana    12
  Sadarbība un algas    13
  Darbs ar klientiem    14
  Pavadzīmes noformēšanas kārtība    15
  Pavadzīmes reģistrēšanas kārtība    16
  Mani prakses pienākumi un paveiktais darbs    17
Фрагмент работы

Mācoties Rīgas Valsts tehnikumā ekonomikas nodaļā par komercpakalpojuma darbinieku, esmu apguvusi dažādus mācību priekšmetus manā specialitātē. Līdz ar to varu pielietot savas zināšanas praktiski savā otrajā praksē. Bija interesanti vērot kā teorētiskās zināšanas var noderēt praktiski, kā arī ļoti gribējās iemācīties darīt ko jaunu , par ko mācību grāmatās neraksta. Kā arī ļoti palīdzēt ar savām zināšanām un pat pierādīt, ka esmu spējīga patstāvīgi darboties.
Novērtējot mācībās iegūtās zināšanas un pielietojot tās praktiski prakses laikā, mans mērķis bija pēc iespējas vairāk iepazīties ar uzņēmuma darba organizāciju un ar saimnieciskās darbības galvenajiem virzieniem, un protams, prast tos izšķirt. Un tāpēc par izpētes objektu kļuva firma SIA „ V.B.Serviss”, kurā strādāju prakses laikā - 24 nedēļas.
Prakses laikā sapratu, ka mans darbs ir ļoti interesants, bet arī atbildīgs, jo katra pieļauta kļūda var mainīt daudz ko uzņēmumā, jo bija jāstrādā ar svarīgiem dokumentiem, kuros nedrīkstēja pieļaut kļūdas.
Apmācības kursa laikā gūtās zināšanas ļāva man pārliecināties, par to pielietojamību praksē. Savu praksi veicu SIA „V.J.Serviss”, reģ.Nr.1**********. Tas ir autoserviss Talsos. Sabiedrības juridiskā adrese ir Talsos. SIA „V.J.Serviss ” galvenie darbības virzieni ir automašīnu remonti, krāsošanas un metināšanas darbi. Manas prakses laikā blakus autoservisam blakus tika vērts auto krāsu veikals, un es daudz palīdzēju veikala iekātošanā un preču salikšanā. Drīzumā notiks veikala atklāšana. Preču salikšanas laikā vajadzēja salīdzināt preces ar pavadzīmēm un iereģistrēt tās. Preces, kuras šobrīd nav veikalā, ir iespējams pasūtīt. Sabiedrības juridiskais statuss ir SIA. Uzņēmuma atrašanās vieta, manuprāt, ir vidēji izdevīga, jo serviss atrodas pie Talsu robežas, kas nav pašā Talsu centrā, bet, iegūstos daudz pastāvīgo klientu, peļņa tikai pieaugs. Sabiedrības vadītājs ir Valdis.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация