Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:976528
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pētījumu atšķirību apraksts.
Tikai vienā pētījumā Nr.3., tika secināts, ka nepastāv paaugstināts krūts audzēja risks, ja salīdzina HAT lietotājus un HAT nelietotājus. Šis secinājums ir pretrunā ar visu iepriekšējo pētījumu rezultātiem.
Tikai vienā pētījumā Nr.7., secina, ka sievietēm, kuras ir lietojušas perorālo kontracepciju palielinās krūts audzēja risks, arī pēc tam lietojot HAT.
Tikai vienā pētījumā Nr.4., tiek apskatīta HAT formu iedarbība (perorāla, transdermāla), kuru lietošana saistīta ar līdz paaugstinātu risku.
Pētījumā Nr.8., tiek konstatēts, ka paaugstināts krūts audzēja risks netika novērots ar dabīgu mikronizētu estrogēna lietošanu.
Tikai pētījumā Nr.7., tiek secināts, ka arī sievietēm, kuras ir lietojušas perorālo kontracepciju palielinās krūts audzēja risks, pēc tam lietojot HAT.



Pētījumu rezultātu praktiskās vai klīniskās nozīmes uz pierādījumiem balstītas aprūpes praksē apraksts.

Iegūtie pētījuma rezultāti ir nozīmīgi, jo menopauzes iestāšanās sievietes organismā ievieš lielas pārmaiņas–emocionālo nestabilitāti, karstuma viļņus, pārmaiņas organismā, kas viss atstāj iespaidu uz sievietes dzīves kvalitāti.
Ir nepieciešams rast kompromisu starp sievietes dzīves kvalitātes saglabāšanu menopauzes periodā un krūts audzēja riska samazināšanu, nozīmējot HAT.
Tiek atrunāts, ka krūts audzēja iespējamais risks var būt atšķirīgs dažādiem pielietotajiem estrogēna veidiem, kā, piemēram, netiek novērots paaugstināts risks izmantojot mikronizēta estrogēna preperātus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация