Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:223679
 
Оценка:
Опубликованно: 05.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    4
1.2.  Ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums    6
1.3.  Produktu piedāvājumu raksturojums    6
1.4.  Izejvielu un saražotās produkcijas (pakalpojumu) tirgus    7
2.  Tehnoloģiskie procesi    9
2.1.  Izejvielu sagāde    9
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    10
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    11
2.4.  Ēdienu gatavošana    14
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    18
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    19
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    21
3.1.  Tīrīšanas – dezinfekcijas režīms    21
3.2.  Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole uzņēmumā    23
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    24
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    24
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    27
  Secinājumi    31
  Priekšlikumi    32
  Izmantoto avotu saraksts    33
  Pielikumi    34
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas uzņēmumā tiek organizēts pilns ražošanas cikls – no izejvielu saņemšanas līdz patēriņa organizācijai uzņēmumā - tas ļauj pārraudzīt visu realizējamo produktu ražošanas procesu, nodrošinot to kvalitāti visos ražošanas posmos;
2. Uzņēmuma mērķauditorija ir jaunieši – boulinga apmeklētāji un restorāna apmeklētāji pusdienu ieturēšanai;
3. Uzņēmums ir noslēdzis līgumus par produkcijas piegādi, pārsvarā, ar tādiem uzņēmumiem un ražotājiem, kuri vienlaikus piedāvā dažāda veida produkciju, lai nodrošinātu izvēles iespējas, kā arī izejvielu esamību restorānā;
4. Uzņēmumā tehnisku iemeslu dēļ nav izveidota aukstumkamera vietā, kur tā ir paredzēta, līdz ar to izejvielas tiek uzglabātas ledusskapjos, kas ir izveidojis iekārtu daļēji nesaprotamu izvietojumu;
5. Izejvielu pieņemšanas vietā trūkst galds vai lete, uz kuras novietot atvesto produkciju;
6. Uzņēmumā izstrādātās tehnoloģiskās kartes ir nepilnīgas;
7. Mehanizācijas līmenis uzņēmumā ir vērtējams kā vidējs;
8. PVD inspektori pēdējās pārbaudes laikā konstatējuši, ka uzņēmums atbilst pārtikas apriti reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, taču konstatētas neatbilstības, kas neietekmē pārtikas nekaitīgumu un drošumu;

PRIEKŠLIKUMI
• Izveidot aukstumkameru vietā, kur tā paredzēta vai pārplānot ledusskapju izvietoju telpā;
• Gaitenī, kurā tiek pieņemtas izejvielas novietot galdu vai leti izejvielu novietošanai.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация