Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Atkarības jauniešu vidū
Размер файла:
1113 KB
Идентификатор:

687472

 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi:
Lasot un salīdzinot dažādu autoru un citu speciālistu viedokļus, es secināju, ka ļoti būtiska nozīme ir ģimenei, sociālai videi, kurā uzaug cilvēks. Ļoti būtiska nozīme ir tam ,kādas vērtību sistēmas tiek ieliktas audzināšanas labā,kā arī bezdarba vai nodarbinātības problēmas, kas noved pie dažādām alkoholisma, narkotiskajām un cita veida atkarībām. 

Datorspēļu un interneta atkarīgie virtuālo realitāti sāk uztvert pārāk reāli, viņiem zūd interese par apkārt notiekošo un, spējot spēles vai čatojot, pat neatliek laika ēšanai un gulēšanai.

Uzskatu, ka dažādu psiholoģisku problēmu un atkarību viens no galvenajiem cēloņiem ir audzināšanas veids ģimenē un dažādi  notikumi, pārdzīvojumi tajā. Ģimenei ir neaizstājama nozīme bērna pērsonības attīstībā, ģimene ir tā vide, kurā viņš ir audzis, attīstijies, iemācijies dažādus dzīves modeļus un daudz ko citu.

Pēc šīs prezentācijas uzrakstīšanas esmu sapratusi kādi ir agrīnie atkarības veidošanās iemesli un kas tos ietekmē, labāk izprotu savu lomu sev tuvo cilvēku dzīves, zinu kā viņiem varu palīdzēt. Esmu arī sapratusi ,ka kaut kādā mērā mēs visi esam atkarību riska grupās, mazāk vai vairāk

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация