Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:534228
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Aukstumvitrīna
Aukstumvitrīnas ir paredzētas pārtikas produktu (gaļas, zivju, salātu, fasētas produkcijas, pusfabrikātu, gatavās produkcijas un konditorejas izstrādājumu) uzglabāšanai un ekspozīcijai.

Aukstumvitrīnu veidi
Vitrīnas ar temperatūru no +2 - +8 gradiem, tajās uzglabā konditorejas izstrādājumus un tamlīdzīgu produkcij’;
Aukstuma un saldēšanas vitrīnas ar temperatūru no 0 - -25 grādiem.

Ledus ģenerātors
Ar ledus ģenerātora palīdzību var izgatavot visdažādāko formu ledu (pārslu, zvīņu, gabaliņu u.c.).
Ledus no ledus ģenerātora ir tīrs, higiēnisks, dzidrs.
Ledus gabaliņu īpaši izstrādātā forma novērš ledus salipšanu.
Tie ir ekonomiski.
Ledus ģenerātoriem ie nepieciešama minimāla uzraudzība un apkalpošana.
Tie var būt arī iebūvēti ledusskapī!

Dzērienu dzesētāj/dozētājiekārta
Tās izmanto galvenokārt bāros, restorānu bufetēs, kafejnīcās un tamlīdzīgos uzņēmumos, kur notiek sulu un atspirdzinošo dzērienu tirgošana.
Ir arī vīna dzesētājiekārtas kuras atdzesē un uztur vīnu vajadzīgajā temperatūrā!

Sulu un dzērienu dzesētājs/dozētājs
Šī iekārta ie paredzēta izmantošanai sulu un dzērienu tirdzniecības vietās.
Tā ir paredzēta izlejamo dzērienu atdzesēšanai un saliešanai.

Alus dzesētājs.
Tos izmanto bāros, restorānos u.tml uzņēmumos, kas nodarbojas ar alus popularizēšanu un pārdošanu.
Tie paredzēti alus atdzesēšanai u saliešanai glāzēs vai kausos.

Saldējuma gatavošanas iekārta
Iekārta ir paredzēta visu veidu putota saldējuma gatavošanai, ir pilnībā automatizēta un pagatavo saldējumu pēc iepriekš ieprogrammēta režīma.
Lielākā daļa šo iekārtu ir paredzētas 1L krājuma saldējuma pagatavošanai.
Saldējuma masa ir gatava, ja, paņemot masu uz karotes, tā tulīt nesāk kust.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация