Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:933562
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Dānija ir attīstīta valsts(tautas attīstības indekss rāda, ka Dānija ir ļoti attīstīta valsts(>0,90)) Dānija pēc IKP ir augsti attīstīta valsts, jo pasaulē ierindojas 54 vietā. Arī pēc tautsaimniecības struktūras un nodarbināto struktūras var secināt, ka Dānija ir augsti attīstīta valsts, jo lielākā daļa koncentrējas pakalpojumu sfērā nevis lauksaimniecības sfērā.

Secinājumi
Dānijas eksports no 2011.gada līdz 2012.gadam ir nedaudz samazinājies, tikai par 1 biljonu ASV dollāru. Imports turpretī ir samazinājies par 4,29 biljoniem ASV dolāru.Dānija eksportē gan izejvielas(iekārtas, instrumenti, vēja enerģiju), gan lauksaimniecības preces(piena produktus, gaļu un gaļas produktus), gan cita veida preces(mēbeles, farmācijas produktus).Importē gan ķīmijas preces, gan izejvielas, gan pārtikas produktus, gan mašīnas u.c.Dānijas galvenās eksporta partnervalstis ir Vācija, Zviedrija, Lielbritānija, Norvērģija(tātad kaimiņvalstis).Dānijas galvenās importa partnervalstis ir Vācija, Zviedrija, Nīderlande, Ķīna(tātad gan kaimiņvalstis, gan tālākas valstis piedāvā Dānijai importpreces).

Secinājumi
Globālās ekonomiskās krīzes rezultātā Dānijas eksports un inports ir nedaudz samazinājies, IKP no 2011.gada ir nedaudz samazinājies, un bezdarba līmenis ir nedaudz palielinājies. Globālā ekonomiskā krīze Dānijas rādītājus nav būtiski ietekmējusi, tā ir spējusi saglabāt savas pozīcijas.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1334925
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация