Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:831551
 
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2009. gadā šajā festivālā uz lielās skatuves uzstājās CC Catch, Džimijs Samervils, Londonbeat, Jumprava un Fancy, kā arī diskžokeju kustības pionieri Artis Volfs, Armands Rušenieks, Fredis un Ufo. Savukārt otrā zālē daudzkrāsainu video diskotēku vadīja DJ Japānis un Ivo Draudiņš.

Sērijā "Latviešu populārās mūzikas klasika" 2007.gadā ir iznākusi izlase "Latviešu disko non stop". Tas ir jau 23. CD, kas izdots sērijā, kurā atrodamas pirms daudziem gadiem vinila skaņuplatēs izdotās vietējās mūzikas pērles. Šajā izlasē vienkopus apkopotas 80.gadu populārākās disko dziesmas Noras Bumbieres, Māras Krievkalnes, Ingus Pētersona, Modo, Aijas Kukules un daudzu citu mūsu estrādes mākslinieku oriģinālizpildījumā. Izlase papildināta ar vairākiem moderniem dziesmu remiksiem, tostarp arī ar Noras Bumbieres dziesmas "Es gribu dejot bugi" 2007.gada versiju.


Disko klubi kļūst arvien pieprasītaki augošajam cilvēku skaitam, kuri mīl izjust disko mūzikas deju ritmus.
Viens no jaunākajiem klubiem Rīgā ir diskoklubs ANGOSTEA, kas atrodas pretī Rīgas cirkam, Mērķeļa ielā. ANGOSTEA -  tā ir jaunākā apgaismojuma tehnoloģija, jauna skaņas sistēma, jauna liela izgaismota deju grīda, karaoke bārs un VIP atpūtas telpa. Klubs ir īstenojis daudzas jaunas idejas, kas nosaka jaunus standartus Rīgā un Latvijā. Kluba devīze - Labākā skaņa Rīgā - ANGOSTEA. Te skan labākie hīti  no 60, 70, 80, 90-iem gadiem, kā arī jaunie POP hīti.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация