Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:621198
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.11.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Salonu restorāns “Aparjods”
Šajā restorānā ir atspoguļots senatnīgums mūsdienu gaisotnē.  Senatnīgo auru rada veco laiku fotogrāfijas, reklāmas plakāti pie griestiem, kamīns, pulksteņi, veclaicīgi priekšmeti, novietoti deviņi lieli galdi un „karaļnama” cienīgi krēsli pie tiem., kā arī atbilstoša mūzika. Restorāna labākie pavāri ir izkopuši izcilu Aparjoda virtuvi, iekļaujot arī garšīgos un sātīgos latviešu ēdienus. Restorānā ir pieejama arī plaša vīnu izvēle.

Nacionālais restorāns “Traktieris”
Šis restorāns piedāvā saviem klientiem baudīt tradicionālo krievu virtuvi un atmosfēru. Jau krāšņais paklājs, ar kuru pārklātas kāpnes pie ieejas, liecina par krievu tautībai tik tradicionālo krāsu gammu. Galdi un sēdvietas telpā veidotas no koka, turklāt tādā pašā stilā ieturēta gan bāra lete, gan liela daļa sienu. Patīkamu piegaršu atmosfērai piedod dažnedažādi akcenti, piemēram, nelielā izmēra akordeons un vijole, kas novietoti uz palodzes. Viesmīļi tērpti koši sarkanos kreklos, kas tikai papildinās austrumu kaimiņu tradicionālās atmosfēras pilnību.

Etniskais restorāns “Slāvu restorāns”
Slāvu restorāns fascinēs apmeklētājus ne tikai ar etniskajām maltītēm, bet arī dažnedažādiem aksesuāriem interjerā, kurus citviet galvaspilsētā nevar atrast. Interjera noformējums ir ļoti raibs, kas kā jau Slāvu tautām pieņemts, restorānā ir izveidots sarkanos un dzeltenīgi baltos toņos. Šajā restorānā galdiņi ir jau iepriekš noformēti. Ēdienkartes piedāvājums ir perfekti atbilstošs specifiskajām formām.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1233676
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация