Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:910017
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.04.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

3slaids. Mūsdienu florbola pirmsākumi ir 1958. gadā, kad ASV pilsētā Leikvillā sāka taisīt plastikāta nūjas zem brenda Cosom. Nākamo gadu laikā ASV un Kanādā lielu popularitāti ieguva Cosom-hokejs, taču pārsvarā starp bērniem un jauniešiem. Tajā pašā laikā Cosom parādās Zviedrijā, kur iegūst lielu popularitāti, īpaši bērnu sporta klubos, skolās un universitātēs. Tajā laikā spēle bija pazīstama ar nosaukumiem: plastikāta bendijs, soft-bendijs, bendijs zālē. Ar florbola attīstīšanos 1970tajos gados, vajadzēja izveidot standartus un spēļu noteikumus. Tāpēc skaitās, ka mūsdienu florbols parādījās tieši Zviedrijā 1970tajos gados. Zviedrijā spēle ļoti ātri izplatījās. Tad florbols parādās arī Somijā un Šveicē.
4. slaids. 1981. gadā tika izveidota pirmā nacionālā asociācija – Zviedrijas florbola federācija. Bet kā otrā negaidīti bija Japāna, kur federācija bija izveidota 1983. gadā. 1986. gadā Zviedrijā tika izveidota Starptautiskā Florbola federācija (IFF). Bildē – ar tumši zaļu ir iezīmēti pastāvītgie federācijas locekļi, un ar gaiši zaļu – tie kuri ir pieņemti uz laiku. Tagad kopā ir 56 nacionālās organizācijas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация