Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:939032
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Mērķauditorijas izpēte    4
2.  Analogu risinājumu piemēri    5
3.  Tēmas risinājumu priekšlikumi    12
  Secinājumi    13
  Izmantotā litertūra    14
  Pielikums    15
Фрагмент работы

Secinājumi
Izrādījās, šī rudens sezonas apģērba problēma ir bijusi aktuāla ļoti daudziem,un tikusi vairākkārt risināta arī pirms šī pētījuma veikšanas.
Šis pētījums ļāva man labāk izprast mūsdienu aktuālās modes tendences, jaunākās idajas, kā padarīt kautko ļoti ērtu un funkcionālu un respondentu gaumi kopumā. Kā piemēram,pat veidojot tik nepeimērotu elites dzīvei priekšmetu kā lietusmētelis, ja izveidē izmanto primārus, klasiskās modes principus pat lietusmētelis var iegūt ļoti elegantu izskatu. Izrādijās arī, ka tradicionālais lietusmēteļu materiāls - celofāns nebūt nav vienīgais savā kategorijā,pie lietus izsturīgiem audumiem pieder ļoti plašs audumu sortiments - elastāns, gumija, āda, latekss, politilēns, neilons un daudz citu audumu. Un domājot par eko dizainu, tā tik tiešām ir lieliska un ļoti aktuāla ideja izmantot audumu kas veidots no otrreizējās pārstrādes produktiem. Svarīga ir aŗī forma, ja precīzi to pārdomā tad lieta var sanākt tiešām daudzfunkcionāla un ļoti ērta lietošanā. Piestrādājot pie primārās lietusmēteļa formas var atrisināt problemātiskos jautājumus. Papildinot mēteli ar dažādām deteļām var padarīt mēteli funkcionāli piemērotu kādai nodarbei kuru veikt lietus laika nav vairs tik viegli kā sausā laikā piemēram sportošana,vai brukšana ar divriteni. Ir vērts aizdomāties arī par cilvēka emocionālajām vajadzībām,nav noslēpums ka lietainas dienas bieži vien padara mūs dpresīvus un nomāktus.Galu galā lietus mēteli vajadzētu uzskatīt par nopietnu garderobes sastāvdaļu, ņemot vērā mūsdienu klimatiskās pārmaiņas. Un kāpec gan nenēsāt lietusmēteli ikdienā ja tas ir stilīgs,moderns,ērts un parocīgs?
Pateicoties šim pētījumam es ieguvu vēlmi rast jaunus risinajumus un pat radot kaut ko no jauna ir kur smelties iedvesmu lai pasniegt kautko tradicionālu,tomēr jaunā skatījumā.
Neskatoties uz to ka izvēlētais temats var liktiesurs, apskatot tik ļoti atraktīvos un dažādos analogo risinājumu piemērus un mēģinot atrisināt vienu fasona modeli pašai, es sapratu cik īstenībā plašs ir šis temats,un cik daudz smalku nianšu patiesībā jāievēro lai ideja varētu tikt īstenota.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация