Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:901165
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.01.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

• Romāns „Sōla” ir par latviešu trimdinieku brieduma gados, kurš bijis vācu frontē, sabiedroto gūstā, līdz veiksmīgi nonācis Anglijā un devies uz salu „Sõla”. Tur satapis arī citus tādus paus trimdiniekus kā viņš un cilvēkus ar interesantiemun citādiem dzīvsstāstiem.
Artūrs bija apdomīgs, viņš zināja kā adekvāti katrā situācijā rīkoties, ko teikt. Īpaši labi tas viņam izdevās ar Veinraita kungu! Atšķirībā no Juhana viņš savā valodā ir vienkāršs, bet ne rupjš, cenšas neiesaistītos strīdos vai citās nepatīkamās situācijās, cenšas uzturēt labas attiecības ar visiem. Bieži vien Juhans mēģināja viņu izprovocēt uz strīdu, bet Arturs to visu ignorēja un strīda vietā labāk izvēlējās paklusēt. Galvenais varonis Arturs Skuja ir vientuļnieks, kas grimst melanholiskās atmiņās par savu zemi – Latviju. Tāpēc, ja viņš nav dzimtenē, viņam ir vienalga, kur viņš atrodas, jo cilvēks bez mājām ir klaidonis. Skaļi svilpodams es baroju vistas. Svilpodams tādēļ, lai rādītu pasaulei un varbūt arī pats sev, cik esmu jautrs un bezbēdīgs un kā man viss iet no rokas. Kas, protams, bija blēņas un izlikšanās. [ 67 lpp ]

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация