Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:954657
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 22 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kamčatka
Tas izveidots, apvienojot Korjaku autonomo apvidu ar Kamčatkas apgabalu 2007. gada 1. jūlijā. Tas robežojas ar Magadanas apgabalu ziemeļrietumos un Čukotku ziemeļos. Kamčatku no visām pārējām pusēm aptver Klusais okeāns.
Kamčatka ir vulkānu un geizeru zeme. Kamčatkas pussala atrodas tuvāk Losandželosai nekā Maskavai ir sasniedzama tikai ar gaisa transportu, un tā ir viena no vulkāniskākajām vietām uz pasaules. Teritorija bija slēgta, jo kalpoja militāriem mērķiem, un joprojām pusi no pussalas teritorijas kontrolē armija. Tūristiem, arī ārzemniekiem, tiek piedāvāts apskatīt vulkānus, karstos avotus, Geizeru ieleju. Zvejnieki brauc ķert lašus, mednieki medīt lāčus, zinātnieki tur ierodas veikt pētījumus, alpīnisti izmēģina jaunus maršrutus.
Kamčatkas teritorijā ir 3 federālie dabas rezervāti, 17 dabas aizsardzības vietas, 169 unikālas vietas, iekļaujot arhitektūru un 5 dabas parkus. Aptuveni 18 % Kamčatkas teritorijas ir aizsargājama, tajā pašā laikā 5 speciālas dabas vietas ir UNESCO mantojuma sarakstā.
Kamčatka ir viena no Krievijas bagātākajām minerālu resursu provincēm.
Heli- ski sezona
Kamčatkas ziemeļos ir iespējams iepazīties ne tikai ar briežiem un Geizeru ieleju, bet arī doties aizraujošos nobraucienos no vulkānu krāteriem. No novembra beigām līdz maija sākumam Kamčatkā ilgst heli-ski sezona (brīvi nobraucieni no kalniem). Šī sporta veida atšķirība ir tā, ka dod iespēju slēpotājam brīvi pārvietoties – „kur acis rāda”. Slēpotāji augšā uz vulkānu krāteriem (gan snaudošiem, gan darbojošiem) tiek nogādāti ar helihopteriem. Pagaidām šāda veida izklaide nav pieejama nekur citur pasaulē.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1375020
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация