Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:942352
 
Оценка:
Опубликованно: 11.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Hip-hopa dejas kļuvušas populāras ap 1970.gadu, Amerikā.
Hiphopa sacensības toreiz notika uz ielām, un hiphops tika iesaukts par "ielu dejošanu". Hiphopa kustības tiek balstītas uz mūzikas ritmu, ko apgūst pakāpeniski un ilgstoši. Hiphopa mūzikai ir ļoti daudz žanru, un pie katra žanra kustības atšķiras gan fiziskā, gan vizuālā ziņā. Hiphopa kultūra ir viena no visizplatītākajām pasaulē. Šai kultūrai pat piederas savs ģērbšanās stils.

Hip-hopa dejas ir daļa no hiphopa kultūras. Galvenā atšķirība hip-hop dejām no citu stilu dejām ir mācēšana vienlaicīgi atbrīvot savu ķermeni un nofiksēt to kādā konkrētā kustībā. Tas rada iespaidu, ka dejotājam nesagādā grūtības izpildīt kādas kombinācijas, jo viss notiek viegli, taču precīzi un enerģiski.
Hip-hop ir viens no daudzveidīgākajiem deju stiliem. Pastāv: popping, locking, house, old school, new style, krump, u.c. deju veidi, kas viss tiek pieskaitāms vienam stilam – hip-hopam. Turklāt mūsdienās ir ļoti aktuāls hip-hop Freestyle jeb improvizācija hip-hop stilā, kas būtībā neierobežo nevienu dejotāju, bet gan dod tam iespēju kustēties brīvi pēc savas izvēles mūsdienīgas mūzikas ritmā. Šis deju stils kā tāds pilnveido dejotāju, jo piedāvā tam milzīgu deju kustību klāstu, ko nepārtraukti var papildināt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация