Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:957870
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2.slaids - Šihuandi pēc 25 gadus ilgām cīņām, uzveicot sešas citas valstis mūsdienu Ķīnas teritorijā izveidoja pirmo centralizēto valsti – Cjiņu impēriju. Lai aizsargātu tirdzniecības ceļus un impērijas no klejotāj tautu uzbrukumiem, Šihuandi pavēlēja atsākt būvēt Lielo Ķīnas mūri. Viņš īstenoja reformas, visā impērijā nostiprinot varu un ieviešot standartus dažādām lietām, piemēram, ratu platumam, vienādoja rakstību un mērvienības.
3.slaids - Jau 13 gadu vecumā Ķīnas imperators Šihuandi iesaistījās bīstamās intrigās un karos. Bailēs no nāves Šihuandi pavēlēja būvēt milzīgas kapenes, kuras sargāja māla karavīri. Izrakumi milzīgajās imperatora kapenēs sākās 1974.gadā. Piecus gadus pēc imperatora nāves kompleksa lielāko daļu izpostīja ugunsgrēks, taču arheologu atradu ļauj gūt priekšstatu par to kādas šīs kapenes bija tūliņ pēc Šihuandi apglabāšanas. Neapšaubāmi svarīgākais atradums ir 8`000 terakotas karavīru figūras kapeņu teritorijas austrumu daļā.
4.slaids - Būvdarbi sākās pēc tam, kad Cjiņas valdnieks izveidoja savu impēriju. Visos iekarotajos apgabalos imperators izlaida brīvībā 700`000 cietumnieku. Viņiem kopā ar arhitektiem, inženieriem, skulptoriem un citiem amatniekiem vajadzēja uzbūvēt aizkapa dzīvesvietu, kāda ar savu greznību piedienētu pasaules valdniekam.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1243183
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация