Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:884238
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SKAŅU IZOLĒJOŠAS ĢIPŠKARTONA LOKSNES
Šī reģipša loksne ar īpaši blīvu ģipša slāni paredzēta skaņas izolācijas uzlabošanai telpās, reģipša loksnes pašas par sevi jau ir salīdzinoši efektīvs skaņas izolators, taču šīs loksnes pēc ražotāju datiem nodrošinās labāku rezultātu. Lokšņu pielietojums būtu ēkas starpstāvu konstrukcijās, kā arī publiska tipa ēkās, neraugoties uz to kad šī plāksne varbūt arī nodrošinās mazliet efektīvāku skaņas izolāciju telpā, taču lielāku uzmanību ieteiktu pievērst reģipsim paredzētā karkasa montāžas procesā, visās sasaistēs ar nesošajām konstrukcijām izmantojot amortizācijas lentas kā arī karkasu aizpildot ar siltumizolācijas materiālu, jo kā mums zināms skaņa vislabāk vadās tieši caur konstrukciju.

PRETVĒJA ĢIPŠKARTONA LOKSNES
Šī pretvēja reģipša loksne paredzēta izmantošanai ēkas ārpusē virs siltumizolācijas materiāla zem ventilējamās fasādes daļas, loksnes kartona pārklājums ir ūdeni atgrūdošs, pie šī reģipša montāžas izmantojama speciāla lenta kuru izmantojam lokšņu sadurvietu nosegšanai.Šis materiāls atšķirībā no parastajām pretvēja plāksnēm ir pateicīgs stingrās pamatnes un loksnes ērtās piegriešanas dēļ, taču mazliet tomēr nepierasti ir reģipša loksnes montāža ēkas ārējā daļā, kaut arī tas pēcāk atradīsies zem ēkas fasādes daļas.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация