Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:456581
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Papildus valsts likumdošanai, darba attiecības uzņēmumā regulē arī Darba koplīgums, Darba kārtības noteikumi un Darba samaksas Nolikums. Darba koplīgumā noteikti darbinieku nodarbinātības garantiju, darba samaksas, sociālo garantiju, darba drošības un veselības aizsardzības jautājumi.
Darba algas samaksas līmenis ir konkurētspējīgs un atbilstošs darba tirgus prasībām. Darbiniekiem ir iespēja saņemt piemaksas par papildus darbu un darba kvalitāti.
Uzņēmums organizē darbinieku ikgadējo profesionālo apmācību uzņēmumā, kā arī nodrošina iespēju piedalīties kursos, mācībās, konferencēs un semināros ārpus ZAAO, kas saistīti ar kvalifikācijas paaugstināšanu un darba organizācijas uzlabošanu. Uzņēmums izskata iespēju nodrošināt darbiniekam apgūt zināšanas mācību iestādēs- augstskolās, universitātēs, akadēmijās, ja tas ir nepieciešams darba pienākumu kvalitatīvākai izpildei, apmaksājot daļu vai visu mācību maksu. Uzņēmums veicina darbinieku karjeru un piedāvā izaugsmes iespējas.
11. Šeit redzama darba resuru struktūra uzņēmumā ZAAO. Pašā augšā ir Dalībnieku sapulce, tad seko Valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors. Pēc tam seko visas nodaļas: Atkritumu noglabāšanas daļa, Ražošanas daļa, šķirotu atkritumu savākšanas daļa, Klientu apkalpošanas daļa, Finanšu daļa, Informācijas tehnoloģiju daļa, Attīstības daļa, un Personāla daļa.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация