Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:332898
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

KLIMATS
: Madagaskara ir tropiska sala un tajā pamatā ir divas sezonas – lietus un sausā sezona. Lietus sezona ir no novembra beigām līdz aprīļa beigām. Šajā laika periodā ir lietusgāzes (musoni) un cikloni, kas skar salu. Sausā sezona parasti sākas maija sākumā un ilgst līdz oktobra beigām, novembrim. Vidējā dienas temperatūra svārstās no 25ºC augstienēs un līdz 30ºC piekrastes rajonos. Madagaskara sastāv no sešiem reģioniem ar ļoti dažādiem klimatiem. Dienvidrietumi ir sausākais Madagaskaras reģions.
Madagaskaras galvaspilsēta Antananarivu tāpat kā Āzijas un Āfrikas pilsētas, ir pārpildīta, piesārņota un skaļa, bet tajā ir dažas iespaidīgas izpētes vērtas vietas. Analakely daļas centrs ir Araben ny Fahaleovantena (pazīstamāks kā Avenue de l’Independance).
Šis rajons ir pārpildīts ar ielu tirdziņiem. Uz dienvidrietumiem no Analakely atrodas Kianja ny Fahaleovantena (Place de l’Independance) Haute-Ville rajonā, kur atrodas dažas bankas, restorāni un naktsklubi.

Augšup pa kalnu šaurās ieliņas ved gar baznīcām līdz Roya – kādreizējās karalienes pils drupām.
Tsimbazzas botāniskais un zooloģiskais dārzs ir apskates vērts. Tajā ir dažas lemuru sugas, kā arī citas retas sugas kā krokodili un Malagasi bruņurupuči. Dārzā atrodas arī d’Academie Malagache muzejs, kurā atrodas daži teicami dabas un kultūras eksponāti, tajā skaitā izmirušo gigant lemuru, balto nīlzirgu u.c. mirstīgās atliekas. Citā istabā atrodas Malagasi cilšu dzīves eksponāti. Ir vērts apmeklēt Tsimbazaza Zoodārzu un Kultūras muzeju, krokodilu fermu, karalienes vasaras pili Ambohimangā, amatnieku tirgu Androvohangy.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация