Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:373531
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kam noder māksla?
Mākslai īstas lietderības mūsdienās nav, tikai mēs varam spriest ko domāja cilvēki un kā viņi jutās daudzus gadus pirms mums. Agrāk veids kā saprast vienam otru, mūsdienās attēlojot pasaules notikumus, cilvēka domas, jo parasti mākslinieki necenšas parādīt savas domas runājot par tām. Bet gan attēlojot tā, lai cilvēki saprastu, kas par problēmām pasaulē ir.Tā noder it visur. Visvairāk jau gleznām, protams, dizainiem un citiem. Īstenībā plašs jēdziens, tāpēc daudz kas arī var būt. Māksla ir baudīšanai.

Mākslas labums.
Tā noder lai sniegtu ētisku baudījumu visām cilvēka maņām. cilvēki izpaužas ar mākslas palīdzību, lietas kuras viņi nevar pastāstīt .Cilvēks nodarbojoties ar mākslu atbrīvojas no apkārtējām problēmām un domām.Mūsdienu realitātes atainošanai.Tā noder cilvēkiem, kas ir pārplūduši ar emocijām un meklē veidu kā tās izpaust.Māksla noder, lai parādītu savus uzskatus un domas, idejas vizuālā veidā. Māksla noder arī lai priecētu savas acis, lai rastu jaunus iespaidus un domas, lai pavērtu savu skatu uz pasauli.Spēja ļaut izpausties cilvēkam glezna.Manuprāt, lai cilvēki novērtētu to ko mākslinieks gribējis pateikt ar to.Māksla noņem stresu, nomierina vai, dažkārt liek dusmoties. Māksla cilvēkos izraisa visādas emocijas- gan pozitīvas, gan negatīvas. Ar mākslu cilvēks parāda savus pārdzīvojumus citiem.Noder, lai izpaustos/atpūstos.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация