Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:387757
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Ziepju ražošanas uzņēmums - būs vairumtirdzniecības ražošanas uzņēmums, kas ražos dabīgas, ar rokām gatavotas ziepes. Ziepēm būs pievienotas ēteriskās eļļas un dabīgie augu ekstrakti, visas izejvielas, ko satur ražotās ziepes, ir augstvērtīgākais, ko var piedāvāt daba.
Vairumtirdzniecības uzņēmuma produkti, kas sniedz visu labāko, ko dabīgā kosmētika spēj dot, būs atrodami veikalu plauktos visā pasaulē - Eiropas Savienībā, Krievijā un Ķīnā.

Ražojot ziepes, to sastāvā tiks iekļauti augstākās kvalitātes izejvielas, kas piešķir mitrinošas un kopjošas īpašības ziepēm, vannas bumbām, krēmiem un citiem ķermeņa kopšanas produktiem.

Ziepju kompozīcijā tiks iekļauti arī antioksidanti, kas būtiski palielina ziepju kvalitāti un ļauj saglabāt to izskatu visu lietošanas laiku. Mūsu ziepes saturā būs glicerīns, kas mīkstina ādu un tonizē labāk nekā parastās ziepes. Protams, mūsu ziepēm būs arī lieliskas mazgāšanas īpašības.

Ziepes, ko piedāvāsim, saturēs gan dabīgus aromātus - kumelīšu, klingerīšu un alvejas ekstraktus, gan populārus vācu un franču smaržu aromātus. Ziepes nesatures ķimikālijas, naftas pārstrades produktus, tās būs dabīgas un ir 100% roku darbs.
Mūsu mājas lapā varēs iepazīties ar informāciju par mūsu produktiem, kā arī uzzināt vairāk par plašo klāstu ar dažādu aromātu, formu un krāsu ziepēm, ko piedāvājam.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация