Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:448062
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.03.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sakarā ar to, ka Kalnu ciemata iedzīvotāju vidū visizplatītākā bija fitoterapija, autore aptaujāja 10 respondentus, lai uzzinātu kādus augus viņi izmanto savas veselības stiprināšanai. Visizmantotākie augi bija: alveja, asinszāles, bērzu lapas, ceļmallapas, kumelītes, ķimeņu tēja, liepziedu tēja,  pieneņu saknes un lapas, nātres, piparmētras.

Secinājumi
1. Atlasot netradicionālās medicī vēsturi autore uzzināja, ka netradicionālo medicīnu izmantoja jau senajā Ēģiptē un Grieķijā.
2. Veicot aptauju tika noskaidrots, ka 82% zina un 18% nezina, kas ir netradicionālā medicīna.
3. 50% aptaujāto priekšroku dod, tradicionālajai medicīnai, 37%, netradicionālajai un 13%, domā, ka abas ārstēšanas metodes ir diezgan labas.
4. Pēc aptaujas rezultātiem netradicionālā medicīna tiek izmantota diezgan bieži, un cilvēku zināšanas par fitoterapiju, hipnozi, vingrošanu, homeopātiju un citām netradicionālās medicīnas metodēm ir diezgan plašas.
5. Aptaujā tika secināts, ka cilvēki kalnu ciematā izmanto netradicionālo medicīnu, un uzskata, ka arī netradicionālā medicīna var izārstēt slimības, ko ārstē ar medikamentu palīdzību, taču joprojām vairak uzticas un lielāku priekšroku dod tradicionālās medicīnas metodēm.

Ieteikumi
Nelietojiet uzturā aukstus ēdienus un dzērienus, jo tas saskarē ar kuņģi izsauc asinsvadu sašaurināšanos tā rezultātā palēninot gremošanas procesu, jo gremošanas process ir atkarīgs no kuņģim pieplūdušo asiņu daudzuma.
Tā vietā, lai lietotu dārgas zāles, vispirms painteresējieties vai nav kāds cits risinājums, piemēram kāda no netradicionālās medicīnas metodēm.
Domājiet pozitīvi, jo negatīvās domas jūsu organismam dara tikai sliktu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация