Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:619250
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tualetes ministrija
Jāuzskaita trīs galvenās lietas, ar kurām Japāna ir slavena, tualetes noteikti būtu mazākas. Tik daudz, ka valstī pat ir viņiem veltīts muzejs 60 miljonu dolāru vērtībā. Turklāt Japānas sieviešu pilnvaru ministre Haruko Arimura 2014. gadā savam vārdam pievienoja neoficiālu titulu — Tualetes ministre.

Patriotu un veterānu lietu ministrija
Patriotu un veterānu lietu ministrija ir Dienvidkorejas valdības pakļautībā esoša ministrija, kas nodarbojas ar veterāniem un patriotisma veicināšanu valstī. Tā tika izveidota 1961. gada augustā kā karavīru lietas aģentūra, bet pēcāk tika pārveidota par ministriju.

Sieviešu un neaizsargāto iedzīvotāju ministrija
Peru Sieviešu un neaizsargāto iedzīvotāju ministrija ir valdības ministrija, kas ir atbildīga par valsts politiku sieviešu un neaizsargātu iedzīvotāju labā. Tās galvenā mītne atrodas Limā , Peru . Ministrija tika izveidota 1996. gada 29. oktobrī un sākotnēji tika nosaukta par Sieviešu veicināšanas un tautas attīstības ministriju . 2002. gadā tā tika pārdēvēta par Sieviešu un sociālās attīstības ministriju . 2012. gadā tā saņēma savu pašreizējo nosaukumu. Misija Ministrijas misija ir vadīt un regulēt savas nozares politiku. Tās mērķis ir veicināt decentralizāciju un dot ieguldījumu nabadzības, nevienlīdzības un atstumtības izskaušanā, un tā ir vērsta uz nabadzībā dzīvojošiem indivīdiem un citām neaizsargātām grupām. Tā koncentrējas uz visaptverošu cilvēka attīstību, vienlīdzību un vienlīdzīgu iespēju radīšanu starp vīriešiem un sievietēm.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация