Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:397691
 
Оценка:
Опубликованно: 27.11.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Apraksts   
  Iedalījums   
  Uzbūve   
  Darbības principi   
  Tehniskie parametri   
  Priekšrocības   
  trūkumi   
  Tehniskie parametri   
  Secinājumi   
Фрагмент работы

Apraksts
Šis printeris spēj printēt augstas kvalitātes uzlīmes tikai pāris sekunžu laikā. Plug and Print funkcija – pieslēdzot iekārtu ar USB vadu savam datoram nav nepieciešams instalēt programmatūru, lai ar to darbotos. Pieslēdzot bezvadu, vai ar vadu datortīklam, printeri var lietot vairāki lietotāji. iPrint&Label funkcija dod iespēju drukāt tieši no iOS/Android mobilajām iekārtām.

Iedalījums

Siltumpārneses
Thermal Transfer jeb «siltumpārneses» metode ir tehnoloģija, kuru pielietojot termoprinteris ar termopārneses lentas palīdzību veic izdruku. Galvenā Thermal Transfer tehnoloģijas priekšrocība ir uzdrukas noturība un iespēja apdrukāt ne tikai papīra etiķetes, bet arī dažādu plastikāta materiālu etiķetes.
Tiešās siltumpārneses
Uzlīmju un etiķešu apdrukāšanai ar Direct Thermal jeb tiešās «siltumpārneses» metodi ir kad tiek izmantots speciāla termopapīrs ar kuru etiķetes tiek apdrukātas bez termopārneses lentas lietošanas. Uzdruka veidojas pateicoties speciālam uzlīmju materiālam, kas karstuma - termogalvas ietekmē maina iekšējo struktūru kā rezultātā veidojas melna izdruka.

Uzbūve
Darbības principi
Veidojot melnbaltu izdruku, lente tiek pilnībā pārklāta ar melno krāsu, ja izdruka krāsaina, tad lente tiek sadalīta 193 zonās, no kurām katra vēl 4 zonās – melnā, zilā, sarkanā un dzeltenā. Printera termogalviņa ar vienu soli var nodrukāt vienu rindu. Kad galviņa kustas pāri laukumiem, kur būtu jāatrodas attiecīgajiem punktiem, termogalviņa sāk darboties un uzklaj krāsu uz papīra. Krāsu sajaukšanās notiek, kad termogalviņa pārvietojas pa dažādākajiem lentes krāsu laukiem. Katru lentes laukumu termogalviņa var šķērsot tikai vienu reizi, tādēļ lente ir vienreiz izmantojama.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация