Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:664501
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Darba mērķis: Apzināt populārākās datorizētās projektēšanas programmas un izpētīt to iespējas, veidojos ģeometrisku objektu modeli.
Darba uzdevumi:
• Veikt aptauju;
• Izveidot vienas konkrētas ēkas 3D modeli;
• Novērtēt dažādo programmu iespējas.
Datorizētā projektēšana ir datoru izmantošana tehnisku izstrādņu, shēmu un modeļu izveidei. Datorizētās projektēšanas sistēmas nodrošina darba vidi, kurā ir visi nepieciešamie rīki informācijas ievadei. Gala produkts tiek demonstrēts simulācijā vai vizualizācijā, renderējot gala produkta izskatu. Pareizās projektēšanas programmas izvēle nav vienkārša, jo to tirgus piedāvājums ir ļoti plašs. Lielos uzņēmumos pat brīžiem tiek veidotas speciālas komisijas, kuras nodarbojas tikai ar nepieciešamās programmas izvēli. Izvēlētās programmas izpētei ir AutoCAD, Revit Architecture, ArchiCAD, SketchUp un Vectorworks.
„AutoCAD“ ļauj viegli un efektīvi izstrādāt visdažādākos projektus, vizualizēt tos un izveidot projekta dokumentāciju. To ir viegli apgūt, pateicoties labi izstrādātajam interfeisam un pieejamajām pamācībām. Saskaņā ar veikto aptauju tā ir ikdienā visizmantotākā un vislabāk novertētā programma. Tās trūkums ir cena.
„Revit Architecture” programmatūra paredzēta parametriskajai ēku modelēšanai un projektējamā objekta informatīvā modeļa izveidei. Ģeometriski modelējot objektu, automātiski tiek veidota datubāze, kurā tiek fiksēti visi konstrukciju risinājumi, atsevišķu objekta elementu un daļu celtniecības fāzes. Šī iemesla dēļ tā ir ar augstām sistēmas prasībām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация